September 23, 2011

Misi cari tutorial pakai shawl

As Salam & Salam Penghulu hari,

lately terasa bosan dengan cara aku pakai shawl, so semalam semangat je tengok beberapa tutorial pakai shawl dekat youtube..hehe.. aku lebih suka style pakai shawl yang kemas, tak nampak serabut, sebab yang kemas2 & melekat dekat kepale nie rase selesa je bila digayakan.. (sedangkan mak aku selalu komplen tgk aku pkai shawl macam tu..hehe)

x sangka dah banyak tutorial dekat youtube..tapi kebanyakannya tutorial yang sama je tapi cikgu yang berbeza..hehe..antara cikgu yang aku tengok hampir kesemua tutorial die, Elya Shazleen..tutorial shawl yang die buat senang nak faham dan sangat kreatif..x percaye??ce try usha..hehe

antara banyak2 tutorial yang aku view semalam aku paling suka tutorial dari cik hana tajima yang sangat comel tu(bukan sebab die femes ok)..tengok la tutorial dekat bawah nie..cara die nampak senang dan kemas..insyaAllah nanti nak cuba..

cara nie pakai untuk shawl satin pon ok jugak..

p/s: ladies2 sekalian kalau ade tutorial pakai shawl yang lagi best sila share ok..

7 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

cara yg kat atas ni yui xpnh cuba lg =)

Hasrina.As said...

1st time dengar suara cik hana. he3

ArulchelseA said...

wahh siap de tuto lg pakai ni..

cik najihah said...

sy baru ade 3 care nak pakai..
tapi gamba punye..
x reti wat video hihi

cik najihah said...

sy baru ade 3 care nak pakai..
tapi gamba punye..
x reti wat video hihi

rara pinkmafia said...

kalau rara main belit je syaz.

Ini Kisah Tia said...

e'eh kak . Tia pun sibuk duk cari video cara pakai shawl ni . hehe