September 15, 2011

i loike...JGS!!!

As Salam,

Huaaa..semakin hari semakin malas..words yang sangat sesuai untuk kondisi aku yang sangat malas nak m'hupdate blog sejak kebelakangan nie..mane la x malas kan..kalau setiap hari layan cte korea jee..sejak aku kena serang demam korea nie dah 4 nak masuk 5 cte korea aku dah tengok..and the latest one..'personal taste'..hehe

semua cte korea yang aku tengok semua pon best..tapi cte 'lie to me' to kureng siket bagi aku..suka lg tengok cte korea yang ada hero n heroin yang comey..jalan cerita yang sweet n x tertekan sangat..hehe..

and...aku paling suka hero 'Jang Geun Suk!!!!'..die x de la semacho so ji sub..tapi aku suka tengok lakonan die dalam 'ur beautiful'..lakonan die dalam 'mary stayed out all night' pon ok jugak tapi..x de la s'rock mane yang die suppose to act..hehe

versi muka serius
 
versi muka comey

Jan Geuk Suk nie pon penyanyi jugak..kalau perasan, actor ngan actress korea almost semua pon berbakat dlm menyanyi n berlakon..hehe..frankly speaking aku lebih suka JGS nyanyi..nyanyian die penoh penghayatan..chewah..ok jom layan fevret song aku yang JGS nyanyi..

cari video statik tapi ada eng subtitle..bole la faham apa yg JGS nyanyi..

p/s: terasa blog nie dah nak jadi private blog plak..tu la malas nak jalan2 lagi..

16 comments:

abghani said...

aku pun tgk dramar korea

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

suka dram korea..

xder mrepek semacam..

~~Ticer Wann~~ said...

heee lama dh tak tengok drama korea.. :)

syaz@rozelt said...

@abghani: best kan cte korea??

@NUSHA: btol2..cte korea mmg best n x merepek..n lagi kelakar~

@Ticer: Jom tengok sama2 ticer..hihi

Bro ahmad said...

demam korea ehh..nape tak citer jepun je lagi best hihii

syaz@rozelt said...

@bro ahmad: okay..lepas hbs deman korea nak dmm jepun plak..hihi

Acik said...

suka versi muka serius! ensem! :)

Anum said...

anum pun suka dengan lakonan nya
comel je

Marniey said...

drama korea mmg toucing! pelakon nya mmg cool! hihi

0nenanina Vanilla said...

na pon minat die jugak. phone pnuh lagu dye, ngeh3

cik hijau purple VS nur faie said...

waa , kakak suka jugak drama2 korea ni , paling suke yg mane ?

syahirooAhmad said...

saya suke lawak diorang.. fresh dan romentiK~

ArulchelseA said...

mcm pernah sy nampk je gmbar ni kt fb seseorg..dia pun peminat ni jugak.. hehehe..nampk gmbar ni teringt plak kt dia..

Siti Arfah said...

Dh mls jln2? Hehe,, Sudi2 la jenguk ke blog sukses. :). Hmm dh lme x tgk cte korea. Btw personal taste best juga.^^,

kiz said...

peminat setia la ni..

rara pinkmafia said...

ala knp plak nk private?bia jelah.ada jugak org dtg kan syaz.