September 12, 2011

What do you love?

As Salam,

Alhamdulillah..semalam lepas berpenat lelah..berjaya mengemas,mencuci n mengecat bilik baru!! semangat x?..hehe..kalau dikira nie dah masuk rumah sewa ke3 sepanjang aku menetap dekat kl nie..rumah sewa yang baru nie kira better la dari rumah sewa yang sebelum nie..sebab dapat bilik master yg ada sekali dengan bilik air..rase lebih privacy kan?

ok done cerita pesal bilik sewa..sedar x sedar aku dah lame x update entry 'cool website'..so tadi aku cuba cari bahan n finally jumpe..website 'what do u love'..

website under google
 sama cara macam guna google..just taip apa yang korang suka..contohnya aku kan suka bunga ros..so aku taip 'roses'..so keluar la result pesal bunga ros..tapi result yang keluar berbeza dngan google biase..die akan keluar result dalam box2..setiap box tu adalah result pencarian sama ada dari google books ke, google alerts ke, even result dari youtube pon ada..aishh susah akau nak explain nie..ce korang try..hihi

contoh pencarian 'roses'..kalau skrol bawah ada banyak lagi result lain..
p/s: sedang menonton episode 13 korean drama 'mary stayed out all night'..Jang Geun Suk btol macam pompuan la dlm cte nie..huhu

3 comments:

abghani said...

i lov evriting

rara pinkmafia said...

owh mcm tu eh.kalau like wedding leh taip wedding.hehehe.

syaz dpt umah yg kat blakang ni ke?

0nenanina Vanilla said...

tak habis lagi tgk cite korean?hihi best ke cite tu.