July 30, 2012

Antara Amar & Bazli Siapa Jadi Pilihan Anda?

As Salam & Salam 10 Ramadan!

If korang penggemar tegar drama 'Dejavu di Kinabalu' jam 7 malam, tv3..mesti kenal kan dengan 2 watak hero dalam cerita nie, Amar dengan Bazli?hehe..aku nie x de la penggemar tegar tapi lately sejak berbuka puasa depan tv hari2 tros layan dengan tegarnya..hehe

minggu nie macam suspen siket la sebab nak tawu jugak sape yang bakal mendapatkan cinta nadhira (lakonan Tiz Zakyah).. penentuan cinta nie berdasarkan undi dari penonton..unik kan..means ending cerita nie akan ditentukan oleh penonton..hehe..aku hanya mampu menonton sahaja dari dulu memang x akan terjebak dengan undi2 dekat tb nie..

Tapi jauh disudut hati nak sangat Amar yang dapatkan nadhira..walaupun asalnya Bazli dah engage dengan nadhira, then bila datang Amar diorang putus aku tetap nak memihak dekat Amar (lakonan Aqasha) sebab if ada dua hero semua cerita pon aku tetap sokong 1st hero!hehe

So sama2 la kita nantikan ending cerita nie dis week..last week punya undi Amar 50% - Bazli 50%..sengit kan?harap sangat Amar dengan Nadhira..lagipon Bazli pon dah hampir nak kawen dengan pilihan family die..next week cerita baru lakonan lofa so mungkin malas nak tengok..tetttt..

Nadhira diapit Amar & Bazli
 p/s: Apa menu berbuka hari nie?penat kan hari2 nak kena fikir..hehehe

9 comments:

Aishah Jahirah said...

tu la moga ramai la yg undi amar.hehee suka gak amar dgn nadirah walaupun dia perampas..
menu berbuka insyaallah laksa...;)

~~Ticer Wann~~ said...

tengok gitu-gitu je citer ni.. tak minat sangat.. heee sebab cam pelik sket jalan cerita dia.. :)

Pink Lavender said...

makneng nak bazli
dia baik sgt...xmo ammar..hahaha

Syazlina Khairuddin said...

@Aishah Jahirah
tu..la mmg hakikat crita nie amar tu perampas..tp cerita nie macam lebih kps Bazli je dh..huhu

wah sedapnya laksa!

Syazlina Khairuddin said...

@~~Ticer Wann~~
memang pelik tp menarik!hehe

Syazlina Khairuddin said...

@Pink Lavender
Rasenya cerita nie dh more kpd Bazli..tp ada 3 hr lagik crita nie nak habis..suspen taw..

Nyue said...

Maaf tuan blog... Drama ini buat nyue rs sgt2 borink/meyampah....storytelling ala2 copy paste drama korea..xkisah, mayb pemyampaian cerita berlainan... menugundi utk sebuah keuntungan je..hahaha... wtk amar& nadira hipokrit sgt2 ! better 3watak mati...

Syazlina Khairuddin said...

@Nyue
Apa yg nyue ckp tu ada btolnye..hehe..rata2 penonton macam saket hati je tgk crita nie kn?..erm sy pon x tengok semua part..so just excited untuk tawu ending cerita yg pelik nie..nyway ini cuma cerita so kite cool sude!hhii

0nenanina Vanilla said...

bru je layan cite ni..pape pon sokong amar..ehem2..lame xjenguk tuan blog.. selamat m'jalankan ibadat puasa..