July 19, 2012

Layan Love Rain Diambang Bulan Puasa

As Salam readers,

Sunyi sepi je kan blog rozelt dalam beberapa hari nie kn? erm dah x de alasan nak bagi dah..bz, bz & bz..dalam bz2 pon sempat lagi layan cerita korea dekat maduu..hehhee..kali nie aku layan cerita "love rain" plak..excited nak layan cerita nie sebab hero cite nie, Jang Geun Suk..jambu2 pon die aku tetap suka..

part yg sangat romantis =)

So far baru layan x sampai 4 episode je..kali nie x super excited sangat..layan pelan2 time rehat or habis kerja..kesian kan x de copy cite tu..so layan pelan2 je la..so far yang aku dah tengok cite nie masa zaman 70-an ke 60-an tu..memang  kontra habis la watak JGS zaman nie dengan cerita u're beautiful yang bajet cool tu..

Yoona pon nampak lemah lembut habis, berbeza dengan masa aku tengok die dalam cerita running man! seorang gadis aktif & ceria..hehehe.. nie first time aku tengok die berlakon..so first impression memang Yoona nie kire pandai berlakon.. Jalan cerita x boleh nak komen sangat sebab baru tengok 4 episod je..hehe


lagu nie dengar sweet je..tawu maksud lagu nie lagi rasa sweet =)


Lusa dah puasa, so nak tak nak, entertainment nie kena kurangkan siket..takut rasa rugi macam tahun2 lepas..aku nie kategori yang biasa2 je tapi aku cuba la untuk jadi lebih baik..insyaAllah =)

P/s: Nak wish selamat berpuasa dekat readers semua tapi secara official dekat next entry la eh!


5 comments:

Tinta Lana said...

Salam.

Aaaa..syaz nengok kat mana?youtube ke? hehehe. Lana tunggu ia full episode kt dramacrazy lu,baru nengok ^O^

Minat JangGeunSuk gak eh..same lah kite,hehehe.

Syazlina Khairuddin said...

w'slam lana =)

syaz tengok dekat 'maduu'..rase dh lama habis la cte tu lana..so dah bole start layan dah tu..hehe

suka sgt jang geun suk!

Hanif said...

Salam ramadhan

Golden Rose said...

bestnye layan crita korea....lame dah tak layan korean ni....cute je tgk pelakon korean ni...

laskar pelangi said...

best la jugak citer ni;)
skrg nak tgk citew GHOST plak ;)
kita pon suka JGS ;)