July 31, 2012

Semalam Birthday Ayah yg ke 54!

As Salam,

Semalam adalah hari lahir ayahku yang ke 54! ingat sangat berapa umur ayah aku sebab ayah aku lahir setahun selepas merdeka..tahun nie kan 55 tahun kemerdekaan..cakap pesal merdeka ngam2 lagik sebulan kita nak sambut merdeka kan? tapi macam tahun lepas semua orang lebih excited nak raya dari nak sambut merdeka..hehe

Dikesempatan ini nak doakan ayah beroleh umur panjang yang diberkati Allah disamping terus sihat & bergembira disamping family.. Terima kasih sebab sekolahkan nina, jadi ayah yg tegas, rotan kalau malas p sekolah &  macam2 lagik pengorbanan kepada anak2..

Malam tadi wish birthday ayah melalui emak je sebab dari dulu agak cuak nak cakap direct dengan ayah..ye la dapat ayah garang..semua mende dari nak mintak duit, mintak permission semua kena melalui mak..Sebenarnya boleh je wish direct, dah besar panjang kan..tapi agak segan sebab jarang cakap phone dengan ayah..selalu tanya kabar family, tepon mak je =)

InsyaAllah balik raya nanti akan ada hadiah nak bagi dekat ayah..yang nie kena bagi direct ..baru la nampak keikhlasan seorang anak tu..hehe

Gambar masa konvo adeq..ayah aku memang 'segan' nak pandang kamera..hehe

5 comments:

Cik Puan Rara said...

hepy buffday ayah.moga panjang umur.hehe

Aishah Jahirah said...

selamat hari lahir utk ayah syaz...moga dilimpahi rahmatNya sentiasa...;)

Syazlina Khairuddin said...

@Cik Puan Rara
Thanks rara sbb doakan =)

Syazlina Khairuddin said...

@Aishah Jahirah
Tq Aishah..syaz jwb on behalf ayah =)

Syazlina Khairuddin said...
This comment has been removed by the author.