February 15, 2013

Blog 'Rozelt' 1st Dalam Carian Google..hihi

As Salam & salam jumaat,

Kelmarin try bukak blog guna hp..then taip 'rozelt' dekat google tup2 tengok blog nie hasil carian yang pertama..x sangka gue..hihi..kalah 'rozelt' yang jual2 jus rozel tu..bukan nak eksen..tapi just nak share kegembiraan nie..sebelum nie dah set mind..guna nama blog 'rozelt' nie confirm2 kena bersaing dengan website yang guna nama rozelt jugak..x sangka akhirnya berjaya berada yg paling atas..

so lepas nie kena rajin2 up entry la..kalau tak ntah2 dah tak masuk list hasil pencarian google macam blog kawen aku..x percaya cer try google..kena klik blog orang lain dulu baru jumpe blog kawen aku tu..huhu

Cakap tentang blog kawen nie (http://rozeltweddingpreparations.blogspot.com/)..satu hal lagi..lama jugak x ngupdatenye..ingat nak review semua cerita kawen bulan 12 ritu then akan jadi blog kenangan je..tapi if ada bisness2 kawen or orang request perkhidmatan aku yang x seberapa nie akan diupdate dekat blog tu juge..hihi

agaknya boleh bertahan lama x dalam carta?hihi

p/s:  ingat nak sembang2 lagi..tapi nak rushing..suami dah sampai nak amek balik kerja..hihi..

Thank you sudi baca =)

4 comments:

Cik Tia said...

yelah , macam orang tu dah ada asben datang amek :D

MarnieyZ said...

wahhh~ congrats.. :D

Syaz Rozelt said...

@Cik Tia
hihi..mmg best..cepat2 la kawen jgk =)

Syaz Rozelt said...

@MarnieyZ
tq2..hihi