January 23, 2015

20 tentang Hazmi Hadif: Kemudahan Semasa Mengandung

Assalamualaikum

Hari ni super duper bz..tapi sebab nak kejar deadline entry2 ni before or pada 8hb..bersempena birthday my luvly son yang pertama..kena la update jugak..hari ni nak cerita sikit pengalaman semasa mengandungkan Hazmi Hadif..

Yang rapat or yang keje dengan aku mesti korang tawu dulu aku dan suami naik moto pergi kerja..biasa la malaysia ni hujan panas tak menentu..kalau dulu sebelum mengandung macam kerap la basah lencun kalau hujan..ktorang memang jenis tak suka berteduh..rasa macam buang masa nak pulak hujan pun selalu masa balik keje..tapi betapa miracle nya masa mengandungkan sikecik ni rasa ade sekali dua je kena hujan..tu pun bukan yang jenis ribut sampai moto goyang2 tu..memang Allah sebaik2 pelindung..

Lepas tu plak part parking kereta..dulu kitorang duduk dekat kondo rakyat pantai dalam..dekat situ memang susah nak cari parking..Alhamdulillah setiap kali nak parking cakap ngan baby dalam perut (masa tu x de nama lagi).. "Baby tolong mama papa cari parking ye"..lepas tu dengan ajaibnya terus dapat..kalau tak, ade berape kali pusing nak cari parking punya pasal..huhu..

Mungkin semua ni hanya kebetulan..tapi yang terjadi semua ni suami jadi saksi..die pun rasa pelik..Alhamdulillah syukur dengan nikmat masa mengandungkan Muhamad Hazmi Hadif..


kali ni tempek gambar mama plak..hehe

1 comment:

cik mah said...

Betul2 cik mah pun suka ckp mcm tu ms ngandung..slalu da rezeki parking..hehe