January 15, 2015

ok admit rindu gila dekat blog!

Assalamualaikum,


happy new year 2015 (still boleh wish kan sebab baru masuk tahun baru-jan)..sebab kan date hari ni cantik 150115 nak up satu entry la..

So hows your life? mine?..Alhamdulillah bersyukur dengan rezeki yang Allah kurniakan..tak terlalu mewah tapi cukup untuk kehidupan kami bertiga..syukur, syukur, syukur

My lil boy Hazmi Hadif dah nak masuk setahun next month..rasa rugi je x share moment2 penting perkembangan die dekat sini..Insya Allah akan update jugak blog ni walaupun jarang2 or kadang2 sebab sayang sangat dekat blog ni..

till then
syazrozelt




6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

LAMA X SINGGAH SINI

Muhammad Shahril said...

singgah sini ye . jom join segmen shahril yang terbaru .

http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/segmen-jom-masuk-ke-bloglist-shahril.html

safurara said...

lama gila i dtg jenguk u.senyap je syaz.keje mana skrg?

Cik Puan Tqah said...

hi... bak insta senang skit nk stalk.. hehe..follow tqah @tqahnasir ehh

siti sarah aisyah said...

lemau dah blog ni. haha..

by the way.. welcome back! :)

Soidah Sofi said...

Ticer pun dah lama tak update blog... Wahj dah ada baby ye.. Tahniahhh 😉