August 25, 2011

You're Beautiful & Bora Ombak

As Salam,

lagi 5 hari nak raya..mesti ramai yang dah siap packing barang nak balek kampung esok kan?..ke ada yang lagi advance balek kampung hari nie??hehe..insyaAllah aku akan balik kampung sabtu malam nie..maybe lepas berbuka..x mo kelam kabut berbuka dekat lua..

hari nie x de 'cool website' ke 'cool stuff' ke untuk dishare..juz nak sembang2 je..erm start semalam aku dah start melayan drama korea yang baru..'you're beautiful' baru lepas tengok 1 setengah episod..boleh tahan best n kelakar jugak..hihi
 
 
Semalam jugak..budak2 opis kena attend satu lagi majlis iftar(majlis berbuka puasa) dekat bora2 ombak..dekat area ampang..iftar kali nie special siket dari yang sebelum nie..yang dekat tupai2 hari tu just ktorang2 je..kali nie dengan bos2..lemah jugak nak balek kena tunggu diorang gerak dulu time balek..x sopan kot kalau staf bawahan nie yang gerak dulu..hehe

buffet ramadan dekat situ kenakan charge satu kepala dewasa rm45++.. makanan pulak most of us rase tupai2 yang x best tu lagi best..hehe..pape je la kan..yang penting perot mmg full loaded..siap amek makanan berulang kali tanpa rase segan silu..buffet la katakan..hehe

bergambar je lebih..suppose tangkap gambar makanan banyak2x..hehe (image credit to kina..rasmi kamera baru)
p/s: dah raya sude....

9 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahahaaa . citer tu pun best kak . dia ganti abang dia kan .. eheee

Fathiah Hamim said...

akak keje kat mana? asyik pg area2 situ je?

kawan fa senin ari tuh dah balek kampung. haha

Anum said...

i like..... ceta best

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

selamar hari raya:)

bora ombak tu best

iMBobo said...

cte tu best ooo..go mi nam tp cte tu dah lama rasanye hehe :)

rara pinkmafia said...

best ke cite tu syaz?

Shawn Razaleigh said...

orang dah balik lah..awrrr.

raya sakan betul

kotak bulat said...

tgk you're beautiful tu cmpai abis tau..best tu.. hehe

ezzaty said...

you're beautiful!! suke gak cite tue..best sangat..suke jeremy :D