June 22, 2011

I adore this!! --> Rolled Paper Roses

As Salam,


Another cool and cute stuff to share with all my readers..jom buat bunga ros!hehe



Full tutorial boleh tengok SINI~

p/s: berangan nak buat ini untuk door gift wedding aku nnt..hehe

16 comments:

cik nana said...

cantek la. suke jugak. nak try buat la ;)

terrenigma said...
This comment has been removed by the author.
syaz@rozelt said...

@cik nana
chanteq kan?hehe..senang plak tu..buat guna kaler merah ke pink lg superb..

terrenigma said...

Please bear in mind that this blog entry will incur huge loss of A4 paper to the company =P

syaz@rozelt said...

@terrenigma
why remove comment mr terence..

baru nak try buat nie guna paper opis..haha

ct_cucubi said...

best..best... kalau sy kawen dulu.. boleh lah awk practice utk sy dulu.. hehehe

Noriz said...

kreatif nyeee...cantik!

btw, i folo u ;)

syaz@rozelt said...

@ct_cucubi
boleh je k.kerol..sy pon x saba nak cuba nie..tp terence marah plak guna a4 paper opis..haha

@Noriz
thanks sudi folo..
jom cuba!

rara pinkmafia said...

syaz,rara ada buat ni jugak.hehehe. =)

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
iye ke?? hehe..rara mende susah pon reti buat..yg simple macam nie lg la pro kan??hehe

Siti Arfah said...

Wah cantek2 . Ble2 nk try wt gk la. Mcm seng je tgk. hik3^^

tia @ Ini Kisah Tia said...

ececeee . comel , dan senang nak buat . hehe ;)

syaz@rozelt said...

@Siti Arfah
jom try same2x..hehe

@tia @ Ini Kisah Tia
memang sangat kiut..rase kalau gne kertas keras siket lagi canteq..

Syuxer said...

saya x reti nak wat..:)..tapi saya respek sapa yang punya otak kreatif cam buat benda neh..

Siti Arfah said...

Syaz= ok,jom2. hehe

syaz@rozelt said...

@Syuxer
en.syuxer..marila kite try buat..senang je nie..

@Siti Arfah
hehe..