January 27, 2012

Cerita korea apa lagi yang best eh?

Salam Penghulu Hari,

Best sangat hari nie dah jumaat..tapi kerisauan mula melanda bila terfikirkan nak buat apa malam nie & besok..Planning macam nak layan cerita korea..tapi x tawu plak cite apa yang aku nak tengok..huhu..readers semua ada pape suggestion x? kalau boleh nak cerita yang kelakar..baru la happening..hihi

ok nak list up kan la cerita korea yang aku dah layan..mana2 cerita best yang aku x tengok lagi sila suggest ye readers2 sekalian..

Full House
Princess Hours
Sorry I love You
Boys over flowers
You're beautiful
My Girlfriend is Gumiho
Mary stayed out all night
Personal Taste
Lie To Me
My Girl
My Fair lady
Secret Garden
Protect The Boss

x de la manyak mane pon cerita yang aku dah tengok..sebab dulu layan siket2 je cerita korean nie..sekarang baru nak layan lebih2..hihi..lepas tu plak nak layan cerita yang best2 je..btol memilih.. next planning nak tengok usha cerita 'my princess' or 'coffee prince'.. tapi dua2 pon membe x de copy..kena cari dari sumber lain la gamaknyer..huhu



ok readers semua..selamat bercoootiii..hooray next week kl cuti hari rabu...hihi


22 comments:

diana said...

protect the boss tu tak best..kan??
sebab heroin dia kot..hehehe

ArulchelseA said...

samson best kot..kih kih kih

Hanif said...

wah!!! kalau dah minat movie Korea inimesti peminat K-PoP gak..heheheh

♥ p a a n i ♥ said...

'running man' tak layan ke? best tau. :)

AlyNn NyzAa said...

c0ffee pRince? plAyful kiSs a.k.a nAughty kiSs?
fl0wer b0y rAmyun sh0p..^^
bEzz tUu..:)

syaz@rozelt said...

rmai gak x suka heroin cte tu eh..tp cte die kelakar~

MiszMaryaNe said...

hah, byk sgt citer korea best!!
ce try lyn citer heartstring, 49 days, dream high, city hunter,
kalo yg kelakar, ce try lyn realiti show running man! sumpah kelakar, hehe..=)

syaz@rozelt said...

hihi..katun ganas tu mmg best..

syaz@rozelt said...

bole la sikit2..suke dnga je..nak nari2 x retii la..haha

syaz@rozelt said...

cte korea eh..nnt nak cari la..thanks!

syaz@rozelt said...

haa..membe ade cte flower boy ramyun shop tu..nnt nak mintak dekat die la..thanks AlyNn..

syaz@rozelt said...

bnyknye cite yg syaz x tengok lg..thanks taw tlg suggestkn..running man tu cnfirm msok dlm senarai sbb de membe ckp best jugak..hihi

ct cucubi said...

sy dah tgk coffe princess yea! he who cant married pon best la.. atau tgk citer jepun pulak..

syaz@rozelt said...

de copy x cte coffee princess tu?nak..sy suke cte korea lg k.kerol..hihi

Nana said...

err..my boss my hero~~sangat2 best..cter pasal yakuza ni masuk skolah balik..yakuza ni bodoh..hu3

A. Arvi said...

blog yang cantik..

syaz@rozelt said...

best eh..kena masuk dlm list nie cerita yg wajeb tengok..thanks!

syaz@rozelt said...

erkk..thanks!hihi

aLyA_syGS said...

sume cite korea best best... hihihi.. (tamak) :)

cik najihah said...

sy ade banyak sgt cite dlm external tapi x tau nk tengok yg mane huhu,.
bes x protect the boss

syaz@rozelt said...

btol2..tp ada jugak yg biase2 je..

syaz@rozelt said...

best2..kelakar cite die..tp ade sesetengah membe kurang suka sebab heroin cte tu..tp overall antara cerita yg best la..hihi