October 5, 2011

Job & Header baru!!

As Salam,

wah lama benor x update entry baru..sejak akhir2 nie ada problem siket..sebab tu la malas nak menghupdate..sebelum nie dengan masalah nak cari rumah sewa..sekarang nie plak masalah keje..Alhamdulillah masalah keje kire mcm dah setel..tapi rasenye kedudukan masih x stabil so kena cari keje laen jugak..huhu

Hari nie genap setahun aku bekerja dekat globinmed, imr..nak tawu company ape nie..silalah google..kalau tahun lepas aku keje under jage skop 'Research n Publication'..tp hari nie pada tarikh yang sama..aku masuk office semula tapi kena buat keje under skop yang lain plak..

mungkin benefit yang aku dapat keje kat sini x banyak nak compare ngan keje tempat laen..tapi yang buatkan aku sayang nak tinggal kan tempat nie sebab kawan2 yang best..aku dah keje 2,3 tempat sebelum nie..dekat sini la tempat keje yang ada kawan2 happening, sporting, banyak aktiviti best buat sama2..(sebenarnye susah nak cari keje pon satu hal jugak nape aku sayang tempat keje nie..hehe)

hari nie jugak dengan tibe2 bersemangat nak create header baru..baru kena dengan url 'loveroses' a.k.a pchenta roses kan??hehe..selain header aku just tukar2 kaler background n ade beberapa gadget aku dh remove..actually bukan totally remove tapi aku save code2 gadget tu dalam notepad..kalu tetiba nak guna leh letak balek...

header baru..simple tp ok la kan..

macam mane pon still sayang design nie..hehe
p/s: sedang menonton cte korea secret garden episod 12..hehe
 
p/s/s: Tahniah buat kina yang dah selamat jadi isteri orang 30 sept 2011.. mungkin nak buat review nanti..hehe

6 comments:

rara pinkmafia said...

akhirnya update jugakkkk syaz ni.hehehe.tp masuk2 rumah dh lain.gud luck syaz.moga dpt keje lg besh.

syaz@rozelt said...

hehe..ok rara..insyaAllah~

diana said...

sama la kita suka tengok secret garden..
tapi akak biasa tengok malam sabtu dan ahad je.

Anum said...

selamat kembali
thanks sudi singgah blog anum

Syuxer said...

welcome back..hehe samala ngan syuk lama gak tak update hehe

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow