June 20, 2011

SEGMEN JOM BLOGWALKING RAMAI-RAMAI!!

As Salam,

Sepanjang hari aku duk memikir nak update entry apekah untuk hari nie..tapi cari punya cari x ketemu jugak stuff yang cool untuk dikongsi..huhu..so jangan tensi2 ye aku nak update entry join segmen lagi tuk hari nie..tapi aku memang dah target pon nak join segmen nie dari awal2 lagi..hehe

klik header untuk ke post segmen
mari kita tengok blog siapa yg aku terjah sambil tengok cerita dewa cinta@ tv3 nie..
.
.
.

serius ini la kali pertama menapak dekat blog diorang..so ucapan untuk meraka2 nie..salam kenal n sudi2 join segmen nie jugak k. <-- ini bukan tag ok..hehe

lupa nak bagitau mula2 aku start blogwalking dari blog nie (salah satu blog yang aku follow)..jom terjah jugak!

since cik Tia sudah announce segmen berakhir jam 10 malam nie..mari la kita join ramai2 dekat SINI ~

9 comments:

Radsmil Nasir said...

tq ya...kin susah jak :D

syaz@rozelt said...

u r welcome~ x ssh pon..senang ja..

s.y.a.s.y.a said...

syaz : tengs taw sebab tag .terharu .hehe .

camane nak join benda ni ? tak faham la :')

syaz@rozelt said...

@s.y.a.s.y.a
hehe..sama2..sebenarnya juz jln2 blog orang lepas tu letak link blog mane yg korg jalan..simple je..

tp dah tamat la segmen nie syasya..dh lepas jam 10 mlm..hehe

s.y.a.s.y.a said...

lah yeke ? baru rase macam nak join .haeh .potong line ah .haha

xpe,xpe .lain kali ade pape tag lagi :) .

salam blogger untuk awak syaz :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

terima kasih sangat2 sebab sokong segmen Tia ;)

rara pinkmafia said...

boleh tak nk join lagik.heheh

isyam mirah said...

mirah dtg jln3 sni..
dr blog Tia :)

syaz@rozelt said...

@s.y.a.s.y.a
hehe..sy pon update lambat..hehe

salam kenal jugak syasya..

nak join segmen niee..nnt nak tag kamoo~

@rara pinkmafia
dah lambat la rara..nnt syaz tag tuk join segmen laen k!

@isyam mirah
thanks sudi singgah~hehe