January 30, 2012

Suka Jugak Blog yang ada Lagu!


As Salam,

Sebagai seorang blogger.. biasa la dengan istilah blogwalking or terjah2 kan.. kalau naseb baek terjumpa la blog yang kemas, canteq plus ada lagu2.. nie 1st impression..belum lagi baca entri..


Blog yang ada lagu2 nie ada orang suka & ada jugak yang x suka..depends lagu jugak kan..macam aku la..kalau lagu tu best aku bukak lame2..layan lagu dekat blog tu sampai berulang2 kali..kadang2 masa tengah kerja bosan2..bukak blog tu untuk dengar lagu sebab ada jugak lagu yang x pernah dengar or x tawu tajuk sebab tu kena dengar dari blog diorang jugak..hihi

buat masa nie suka dengar lagu sambil layan2 entry dari blog2 nie..
4)Anum 
manyak lagi tapi x hengat~

Tapi awas..kalau korang tengah bukak youtube or dengar lagu mesti kacau lagu bercampur..tutup salah satu k..hihi

15 comments:

Cik Tqah said...

blog ade lagu kdg2 xbesh sebab kalau stalk selalu buka sampai 2 3 tab..lagu bertindih2

syaz@rozelt said...

btol2..setuju~ so kena bukak satu2..

Paris Lipton said...

emm btol kate cik tikah..hehe

syaz@rozelt said...

setuju jugak~ lupa nak highlight poin tu..hihi

Liz said...

suka jugak tp mesti terkejut punya la hihii....

syaz@rozelt said...

@Lizbtol2..tibe2 ada lagu kan..hihi

♥ p a a n i ♥ said...

hihi..kadang2 suka..kadang2 lagu ni rse mengganggu juge ;p

ieda said...

ada yg ok .. dan lagu tuu x menggangu x perlah
tapi ada tuu yg sehingga menggangu kita nak load huhuhuh

Hanif said...

aku lak tak suk ablog ada lagu sebab masa bw..suka buka lagu ...hehehehe
Tapi ini masing2 punya kesukaan ...

Sharif said...

Yup

syaz@rozelt said...

@♥ p a a n i ♥
tu la sy cakap kena depends on lagu kan..hihi

syaz@rozelt said...

@ieda
blog yg ada lagu nie klu tenet lembap terpaksa pangkah..huhu

syaz@rozelt said...

@Hanif
yang nie x leh wat pe la..hihi

syaz@rozelt said...

@Sharif
hehe

Cikpuan rara said...

mmg best.tp bila lagu bertindih mmg rasa xbesh.hehe