July 29, 2011

Princess Hours's mood start today!

As Salam,

Tengah hari nie serius x tawu nak buat apa..nak update blog macam x de idea..nak komen2 pagi tadi dah jalan se'round..so tanye la membe2 nak buat apa rehat nie..bosan la..dah ler hari jumaat rehat lama..lepas tu ada la sorang akak nie suggest tengok drama korea..siap pilih cerita yang die rase best lagi tu..

so aku pon terpaksa memasrahkan diri tengok jugak drama korea satu nie..'Princess Hours'..drama korea nie dah lama kot..rase time blaja2 dulu semua pakat2 tengok tapi aku je buat dekk..haha..so at last aku tengok jugak..not bad episod pertama nie..berjaya menarek tumpuan aku untuk tros menonton..hhee~ terjangket sudah..

naseb baek dah nak balek taiping..dekat sana ada internet laju siket dari beruk band aku tu..kalau laju tenet boleh la habiskan sekali harung nanti..hehe..uihh orang sebok nak pose kite duk sebok tengok drama korea plak..tetttt..

so sape2 yang dah tengok drama nie..best x cite nie?tak rugi ke kalau troskan?heheheh


aku nonton drama Princess Hours tu dekat sini

22 comments:

Freaky said...

princess hours !!! tengok sikit je. tapi heroin comel. ahaha

tia @ Ini Kisah Tia said...

ahahaaa . tak tengokkkk . tapi dah kena promosi ni mungkin boleh kut usyar sikit2 :)

syaz@rozelt said...

@freaky: kenapa freaky tgk sket ja..x best ke? haah heroin die comel..hero die biase2 je~

syaz@rozelt said...

@tia: x tengok ke..jom la kte tengok sama..sudah nnt berebut dengan ayah plak laptop sebab nk tengok drama korea..hihi

sj said...

syaz cite ni serius best .. sj tengok cite ni blek kat ntv7 stiap ari isnin hingga jumaat kol 12.00 tgh ari... xrugi tengok sampai abes.. (^^)V

syaz@rozelt said...

@Sj: best erk..ok2 akan nonton smpai habes..hihi..thanks for ur review sj~

siti hasanah said...

yeahh..citer nie mmg best..hehe..tambah2 hero die comel..haha.. selamat menonton :)

TYNTHA LANA said...

alar...lemah bab2 korea nih syaz,hahahha. best ke? nak try tengok gak,hik3

Fathiah Hamim said...

princess hourrrr, tak penah tengok. hehehehe

Merentas Horizon said...

awanis ada soft copy!! hehehe..

ladygirl said...

sbb topic syaz adalah Princess Hour maka terpaksa sy menyampuk. haha! best syaz! kte abes tgk citer ni dlm 2 hari je, pastu kene bebel ngn mak sbb dlm 2 hari tu tdo 3 jam aje. hakhak. oh my Shin Goon!! wee~

ika said...

cerita nie memang sngt best la syaz~ siyes cakap!! suka kat laki tu sbb cool je...yg gulr lak kelakar...slmt menonton...:)

rara pinkmafia said...

udahhhh melekat.hehehe besh ke babe?nk tgk jugak lah.

Abang Stalker said...

cte hindudstan ada x syaz? :D

syaz@rozelt said...

@siti hasanah: best erk? ok akan tros nonton..hehe

@lana: baru tengok 1st episod..tp rse best!

@fathiah: jom la tgk..kte tgk same2 dr awl..hehe

syaz@rozelt said...

@merentas horizon: hoho..bestnye ada soft copy..ada mse ley pinjam..hihi

@Ladygirl:habiskan semua episod dlm 2 hr??mesti cite nie serius best kan??ok2 akan tros nonton..

syaz@rozelt said...

@ika:btol2 ika..episod 1st dah nampak hero macho, heroin comey..hihi

@rara: best2 tok episod 1st..jom tengok rara!

@abg stalker: haha..hindustan x de..tg tv3 pukul 2 hari nie..hehe

kotak bulat said...

kb da tgk.. hero kedua sangat comelll... huuu...cair tgk..

teha said...

suke tgk hero die jee.. kekeke ~

Siti Arfah said...

Cte korea mmg sume bez2 !! hehe

syaz@rozelt said...

kb: mmg pon hero ke2 die sgt comey kan??hihi

@teha: heroin cte nie pon sgt comey jugak~

@arfah: ye ke..nnt mahu nonton semua klu ada mase..hehe

Siti Arfah said...

Iye bez.. hehe. :)