February 2, 2015

20 tentang Hazmi Hadif: Hadif cucu sulung lelaki dalam keluarga

Assalamualaikum..

Welcome februari..bulan birthday mama & Hadif!!.. Tak sampai seminggu nak celebrate birthday budak kecik sorang ni..untuk tahun ni hadif mungkin tak memahami tentang birthday semua ni..tapi kita celebrate je la kan walaupun insyaAllah celebrate bertiga je..kenangan tuu setahun yang lepas macam mana pengalaman 1st time bersalin & membesarkan hadif dari tak pandai apa2 sampai dah nak berjalan dah ni...hihi

Ada beberapa lagi entry sebelum sampai ke hari birthday Hadif ni..so hari ni nak update entry yang ada kaitan dengan salasilah keluarga sikit..Hadif dalam family belah mama & papa merupakan cucu sulung lelaki..mesti excited opah kl, mak pah dengan atok kan semua pakat dah ada sepasang cucu..

Disebabkan hadif tinggal dekat dengan sepupu dia yang anak abang suami..rasanya dia akan rapat dengan sepupu dia yang nama Dhia Hana Delisha ni la..rasa dah jadi teman sepermainan sebab selalu jumpa..berbeza dengan yang dekat kg. Anak abang aku nama Nur Qaseh Qalesya (nama anak zaman sekarang terbelit lidah nak sebut..hihi) ..jarang jumpa so tak tahu la nanti kalau jumpa diorang bermain macam mana..hehe..kesian jugak kat hadif kan..cepat la Dhia or Qaseh dapat adik boboi pulak boleh la Hadif dapat geng..just kidding =p 

hadif & Qaseh bersama opah dengan atok taiping

No comments: