lilypie

Lilypie First Birthday tickers

November 30, 2011

Persiapan Tunang: save the date!

As Salam,

mode track pantas nak update entry.. dah update 5 entry pesal persiapan tunang sebelum nie..tp x pernah nak mention date..risau sebab takut date nie berubah lagi..sebelum nie dah berubah sekali..hihi..since date dh dekat sangat so hopefully semuanya berjalan lancar sehingga ke penghujung majlis..insyaAllah~

tq tag yang simple..


nie pulak design tq tag untuk abang aku..rase kena ubah siket nie..

November 25, 2011

Persiapan Tunang: Packaging Door Gift

As Salam n salam pagi jumaat,

Hari nie nak review packaging doorgift untuk majlis pertunangan aku nanti.. sebelum nie ada update dah beli door gift so semalam bertungkus lumus dengan cik janna buat packaging door gift..Jan thank u very muchy for ur help..save half of my time..hihi

minggu lepas beli door gift dekat nilai 3, orang dekat kedai tu siap2 tanye lagi nanti majlis tema kaler apa....so die tros siap2 carikan riben kaler yang bersesuaian untuk packaging..riben yang cukup untuk 50 door gift..thanks for the service..really helpful..tapi bila nak baya dengan harga sekian2..sempat berlawak lagi.."kalau harga nie siap dengan packaging boleh dapat x bang?"..haha..then die jawab "kalau macam tu harga laen la deq"..

susah kot nak ikat double riben..naseb baek cik janna pakar..laju je die siapkan.. aku plak yang terkial2..hihi..pape pon x expect leh siap kan satu malam sebab banyak keje 'renyah' (leceh) kena buat..siapkan box lutsinar, then gamkan cawan comel atas alasnye (risau cawan akan gerak2 yg bole mnyebabkan pecah), then cawan masuk bekas, ikat guna double riben..see banyak step kan..Alhamdullilah siap jugak semalam..hihi

blog dh setahun tp x de watermark..hihi

p/s: jammed otak x hengat name kedai beli door gift nie.. tp setakat jalan 4, 5 kedai..kedai nie je yang ada doorgift niee..hihi

November 24, 2011

Cool Website: Icon Bits

As Salam,

Hari nie nak update entry 'cool website'..lame jugak la x mengupdate entry yang bergenre 'sharing is caring' nie..hehe.. hari nie nak share website yang kumpulkan icon2 yang smart..sesuai sangat untuk blogger2 yang tengah cari icon untuk letak dalam blog.

 icon free dapat dari website icon bits nie..
 

nie dua icon yang aku pilih sebagai penghias blog & link ke akaun fb & twitter aku~




 
Bila dah godak2 baru perasan yang website iconbits nie sebenarnya kumpulkan website2 yang ada create icon..so icon yang aku letak dalam blog nie boleh dapat dari link dekat bawah nie..(means website iconbits link kan ke page bawah nie)

http://www.webiconset.com/category/free-icons/ 
 
p/s: semalam dah siapkan dulang hantaran tunang..hehe..next packaging door gift

November 23, 2011

Segmen: Review Follower2 ku (page25) -segmen tamat-

As Salam,

Hehehe..tiba la kita ke page terakhir untuk segmen review follower2 blog rozelt..happy & lega sangat sempat jugak review semua sebelum hari ni berakhir..pada yang blur2 x tawu nak blogwalking..boleh la terjah follower2 rozelt nie.

.diingatkan sekali lagi review follower ni sempena birthday blog rozelt yang pertama hari ni..segmen bermula sebulan yang lepas sehinggalah ke hari ini..lepas nie dah x de review2 dah..sorry..Jom terjah the latest followers blog rozelt..page ke-25!


http://fadhilahsyuhada.blogspot.com/ -ciksusu (dikesan letak blog rozelt dlm bloglist..tq!)
http://srohana.blogspot.com/ -roha
http://ynadiary.blogspot.com/ -YNA
http://best-makeup-best.blogspot.com/ -noch nara
http://meetunclehaire.blogspot.com/ -Meet Uncle Haire
http://nursabrinafirzanah.blogspot.com/ -NUR SABRINA FIRZANAH (baru2 nie ade komen2)
http://cikniar.blogspot.com/ -Nor Idayu Abd Rahman
http://itikjahat.blogspot.com/ -Adik ChoChopper
http://shafiqahsygasyraaf.blogspot.com/ -eika_shaFiqah
http://takchita-caftan.blogspot.com/ -caftan
http://sabar-jelah.blogspot.com/ -GnieSyazni
http://zehankhairi.blogspot.com/ -zehankhairi
http://ceritacikpenulis.blogspot.com/ -talk to nadeeya
http://lenggangkangkung-my.blogspot.com/ -Lenggang Kangkung
http://wahidayatulaswa.blogspot.com/ -wahida
http://paanipeace.blogspot.com/ - p a a n i 

p/s: list up beriya2..tp x sempat nak terjah diorang semua nie..sori2..tp lepas nie senang ler nak terjah sorang2 list dh ada..hehe

p/s/s: malam nie nak siapkan hantaran tunang!hihi..bz kan i..

Segmen: Review Follower2 ku (page24)

As Salam,

Ini merupakan page ke2 terakhir untuk segmen review follower2 ku..hhee..mission almost complete untuk view semua follower sempena birthday blog rozelt yg pertame hari nie 23.11.11..ok jom kite layan..page ke 24!!


Segmen: Review Follower2 ku (page23)

As Salam,

Mood trek pantas nak listkan semua follower..kali nie masuk page ke 23!hihi..



Segmen: Review Follower2 ku (page22)

As Salam,

Jom terjah follower2 blog rozelt untuk page ke 22!hehe



p/s: dalam list kali nie macam x de yang sempat beramah mesra nie..nnt nak terjah sorang2.hihi

Segmen: Review Follower2 ku (page21)

As Salam,

x sampai 5 minit jugak nak update senarai follower tuk page ke 21..ha kan dah kelam kabut mngupdate secara express..tu la awal2 x nak update secara konsisten (hehe..abaikan bebelan nie hanya monolog dalaman)



p/s: perghhh..3 entry x sampai setengah jam..hihi

Segmen: Review Follower2 ku (page20)

As Salam,

Jom ramai2 terjah follower untuk page ke 20!


Segmen: Review Follower2 ku (page19)

As Salam,

Alhamdulillah kekenyangan lunch tadi dekat satu kedai nie..lauk sedap tapi asam pedas x macam asam pedas langsung..dah macam sambal pon ade..hihi..x pe yang penting kenyang..ok nk review follower page ke-19! ---> 6 page left~


http://cphidayah.blogspot.com/ -Cphidayah
http://jiwamemberontak.blogspot.com/ -Cik Jiwa
http://hafizalpazin.blogspot.com/ -Hafiz Al-Pazin
http://hafiqa.blogspot.com/ -Nur Hafiqa Ismail
http://syuesyada.blogspot.com/ -~syue syada~
http://kuntumkenyalang.blogspot.com/ -Cik Kuntum
http://sukmarizanaliya.blogspot.com/ -siti suraya
http://sepatukacasindarella.blogspot.com/ -b33ha LoVaTo
http://onenanina.blogspot.com/ -0nenanina Vanilla (pernah komen2)
http://mywithoutreasonii.blogspot.com/ -Myera Nyera
http://shawnrazaleigh.blogspot.com/ -shawn razaleigh (blog kelakar)
http://notamelekitgadis.blogspot.com/ -nurul.dila
http://www.sitisafiyyah.com/ -SITI SAFIYYAH
http://afzalsukasuki.blogspot.com/ -afzalsukasuki
http://www.lyssasecret.com/ -LYSSA_SECRET (x de link dlm profile tp blogger hebakk, follower berpuluh riban, senang nak trace)
http://wancikgumuzik.blogspot.com/ -wan_cikgumuzik (x de tinggal link dekat profile, tp blogger hebakk senang nak trace guna google)
http://famestylefab.blogspot.com/ -miszTERRA_SF_
http://leashizuka00.blogspot.com/ -cik Leaa

Rozelt: Happy 1st Birthday!

As Salam,


Thanks for all support from readers & followers!
Thanks for drop by and say hello!
Thanks for all supportive comments..
Thanks pada silent reader..i noe one of them..
Sorry if salah bagi info, or x faham tutorial..hehe
Sorry if ada gaya bahasa yang x bersesuaian yang mengguris perasaan..
Sorry if ada unsur riak, ujub dalam gaya penulisan saya
Sorry if x buat lawatan balas (happen bila tuan blog bz)

Thank you very2 much!! teruskan support blog rozelt!

p/s: Ada 7 page followers lagi x review..insyaAllah hari nie akan review semua..hihi

November 22, 2011

Segmen: Review Follower2 ku (page18)

As Salam,

 

p/s: cukup 6 entry update untuk hari nie..kalau sempat nak update satu lg malam nie..hehe..apa kan daya bos dah sampai kena pulang..daaa~

Segmen: Review Follower2 ku (page17)

As Salam,

5x bagi salam untuk hari nie..jawab, jangan x jawab sudeh..haha..x sampai 10 minit tanpa buang mase tros update lg..esok last day review follower2..yang follow selepas esok x dapat la nak review ye..sebab apa esok last? sebab esok kan 1st anniversary blog rozelt..segmen nie pon dibuat khas utk anniversary blog rozelt..hehe



Segmen: Review Follower2 ku (page16)

As Salam,

Giler lemau la petang nie..semua sebab penangan bola la nih..hehe..td sempat tdo sekejap dalam 10 minit..refreshkan badan yang sengal2..masa pon dah time tuk balek, leh la update untuk senarai folower page ke 16!




p/s: entry ke-4 untuk hari nie..pecah rekod..haha

Segmen: Review Follower2 ku (page15)

As Salam,

Masuk entry ke-3 untuk hari nie..hehe..pada yang selalu ikot perkembangan segmen nie macam pn.Anum..sila la bersedia untuk terjah follower2 blog rozelt untuk page yang ke 15!hihi


http://ibnubaba2104.blogspot.com/ -sifu im
http://malaysiascore.blogspot.com/ -malaysiascore
http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/ -normala_ali
http://ooouchtwittwit.blogspot.com/ -~HumairaH~
http://www.materazi.com/ -materazi
http://tulusdarihati.com/ -Kay Masingan
http://syazafatin90.blogspot.com/ -Fatin IrdSya
http://harrazdani.blogspot.com/ -harrazdani (pernah komen2)
http://alifharis.blogspot.com/ -alif haris
http://syunathegadis.blogspot.com/ -syunathegadis
http://cinta-aku-dan-dia.blogspot.com/ -Cik Gadis ^^,
http://watieawang.blogspot.com/ -yatie awang (pernah komen2)
http://sj205.blogspot.com/ -sj (pernah komen2)
http://arisyahjahirah.blogspot.com/ -Aishah Jahirah(cik aisha) -(lately rajen komen2 blog ni..tq2)
http://kamusayepunyer.blogspot.com/ -Rozita a.Halim
http://aremieroul.blogspot.com/ -aremieroul_cancer
http://ipai-ans.blogspot.com/ -iPai (pernah komen2 n junior m3x)

p/s: wish me chaiyok2x, tros berusaha & bersemangat untuk view semua folowers untuk hari nie & besok!hihi

Segmen: Review Follower2 ku (page14)

As Salam,

Jom terjah follower2 blog rozelt untuk page yang ke-14 pulak!hihi




Segmen: Review Follower2 ku (page13)

As Salam,

Hari nie mungkin dalam sejarah akan update max 6 entry.. hihi..macam cik janna yang dapat email notifications update from -rozelt-..naseb la..hihi..nak cuba pulun habiskan list up semua folower hari ni & esok!hihi..

oppss sebelum tu nak ucapkan sebesar2 penghargaan & ucapan tahniah buat pasukan Malaysia yang menang bola semalam..4-3 menang penalti..x pernah2 aku semangat nak tengok bola, tengok sampai habis tuu..x sia2 balek lambat n tdo lambat..hehe

 
 

November 21, 2011

Segmen: Review follower2 ku (page12)

As Salam,

Kalut, pasrah..semua pon ada..ye la lg 2 hari blog nie nak sambut anniversary..tp x sempat nak review semua folower..x sampai separuh kot... +_+..huhu.. x pe cepat atau lambat akan tetap masuk dlm senarai if korang adalah folower blog rozelt..hehe


http://suksesguirlz.blogspot.com/ -Sukses Corner(cik Arfah yg rajin berbalas komen)
http://ohzila.blogspot.com/ -norzillawatie binti zahidin
http://soidahsofi.blogspot.com/ -~~Ticer Wann~~ (rajen komen2)


p/s: dah habis bace novel 'sutera bidadari' karangan Ramlee Awang Murshid..seperti biase beliau memang superb!

Persiapan Tunang: Beli Door Gift

As Salam,

Selamat hari isnin..harap korang x dilanda 'monday blues' macam aku nih..rase malas je nak wat keje opis..huhu. Hari nie update cerita pasal persiapan tunang. Alhamdulillah semalam setel lagi satu persiapan untuk majlis tunang + kawen abang aku nanti..

sedar x sedar dah x sampai sebulan majlis akan berlangsung..tapi serius banyak lagi persiapan yang x buat..huhu..sebab tu la semalam dengan tiba2 tros ajak 'kawan sy' dengan adeq aku ieyda pegi nilai 3.

dekat situ ktorang cari door gift untuk VIP dengan beg kertas untuk door gift..serius cakap x de survey2 dulu tanye orang ke bace2 dekat blog ke tros je beli..ntah la rase macam mahal jugak ble door gift tu satu jatuh rm4..huhu..aku beli cawan kecil yang minum teh tu sekali dengan alas..

Door gift untuk VIP nie beli siket je sebab untuk kenduri abang aku die dah beli awal2 dah door gift untuk kawan2 die & nak bagi belah perempuan..sebelum nie pernah mention kan yang majlis tunang aku ni sekali dengan majlis kawen abang aku..kenduri abang belah tengah hari aku plak lepas asar..

nilai 3 tu tersangat la besar sampai ade sesetengah kedai x masuk..bila btol2 time nak balek sempat singgah dekat satu kedai nie. nama kedai tu ZC.. best la kedai tu..hantaran comey2..design bunga telur pon sangat up to date..bunga  ros kecik2 guna kertas crepe..sangat2 canteq..

bunga telur dari kertas crepe..nice!  

bila letak dekat pahar lg nampak nice!


p/s: minggu nie planning nak balek tepeng..haruslah berusaha siapkan dulang hantaran!chaiyok2x syaz!
 

November 18, 2011

Segmen: Review Follower2 ku (page11)

As Salam & Salam penghulu hari,

Page ke-11 tiba..page nie x banyak yang ada letak link dekat profile diorang.. maksudnye dekat sini..bila double klik dekat pict follower tu x de keluar link..yang keluar hanya ada 'link i've join' [mood malas nak print screen]..faham2 ler..hihi

ok.. selagi maseh berdaya akan teros view mereka yang sudi jadi membe syaz di alam maya nih..dah2..melalut plak..layan~~~



p/s: hepy2 meeting postpone next jumaat buat dekat epoh plak tuu..boleh la i tros balik tepeng!suke2x..hihi


November 17, 2011

Segmen: Review Follower2 ku (page10)

As Salam,

yes dah habis keje hari kamis..esok jumaat!!!..hihi..x saba nak cuti n merehatkan badan yang sengal2x nih..

seperti biase nak keja due date nak review semua follower sebelum 23 nov(erk cam x sempat je..huhu)

http://eruneeazmn.blogspot.com/ -fazleeana
http://www.kedaisenireka.com/ -Ronie Misran
http://www.trioseposen.com/ -ahmad munir moonnear
http://simpl3blog.blogspot.com/ -Muhamad Syafiq
http://ecahmafia.blogspot.com/ -Cik Ecah سيتي عإيشه
http://www.azhafizah.com/ -Azhafizah Md Nor
http://mieszwiahpunyastory.blogspot.com/ -mieszwiah
http://fsujaihah.blogspot.com/ -aten sujaihah
http://89shah.blogspot.com/ -shah
http://yuyui91.blogspot.com/ -Hamba Allah
http://ezetheblackrose.blogspot.com/ -ezetheblackrose
http://qamarguyz.blogspot.com/ -qamarguyz (blogger hebakk)
http://fatinliyana6789.blogspot.com/ -fatin6789
http://www.rajinyayeen.blogspot.com/ -Raji & Yeen
http://akumoyslumber.blogspot.com/ -♥ MS ♥
http://momoekarut.blogspot.com/ -momoe love
http://radiokita-malaysia.blogspot.com/ -radiokita_fm

Segmen: Review Follower2 ku (page9)

As Salam,

nak cepat2 update blog..sebab hari nie target nak siapkan satu kerja..ok kali nie nak review follower2 blog rozelt untuk page ke-9!!..rajen2 kan diri terjah blog diorang k..sebab list kali nie dari blogger2 hebakk tuu..thanks ye sudi join rozelt's page!


http://perfumekesihatansiti.blogspot.com/ -siti zaleha
http://a-waney.blogspot.com/ -Syazwani Amira
http://maidaribendang.blogspot.com/ -khairil (blogger tegar)
http://salwaismail.blogspot.com/ -salwaismail (blogger tegar)
http://embunrosaliza.blogspot.com/ -rosaliza dd
http://lianapm.blogspot.com/ -TYNTHA LANA (rajin chat2 dekat shoutbox..hehe)
http://www.adamfikri.com/ -AdamFikri (x de url dekat profile tp google-pernah komen2)
http://macambetul.blogspot.com/ -Macam Betul
http://bloghunnybunny.blogspot.com/ -Cik LyLy Abdul Nasir
http://youhazreenda89.blogspot.com/ -Youhazreenda
http://deandian.blogspot.com/ -Shamsuddin Amin
http://syafiqahmohmad.blogspot.com/ -eQuRlz (membe st um)
http://lansing50hari.blogspot.com/ -adila
http://watgempakjer.blogspot.com/ -MJ
http://teamoer.blogspot.com/ -EiZaRaZiErYa (pernah komen2)
http://yuyuneyuveilla.blogspot.com/ -yuyune
http://nazlifestory.blogspot.com/ -M Fizan
http://kokserkokdam.blogspot.com/ -kokser kokdam (pernah komen2)

p/s: suruh korang terjah..aku sendiri pon x sempat nak terjah diorang~
huhuhu..

November 16, 2011

Segmen: Review Follower2 ku (page8)

As Salam,

lama sungguh x update blog..macam2 hal happen lately..tp yang penting due, tiga minggu nie jadual aku agak padat ..semalam pon seharian x mengadap pc..kena jaga pameran website opis dekat dorsett hotel subang..malam kelmarin plak celebrate birthday 'kawan sy'..nanti ada mase akan update entry pasal celebration tu..hhii

disebabkan masa semakin suntuk..mungkin start hari nie kena review follower untuk 2 entry sehari..x sempat dah kot sebelum 23 nov..fuh2x..harap sempat..yang latest2x follower klu review lepas 23 nov korang x de hal punye kan [since blog macam dh bersawang ada ke yg bce2 dekat sini n perasan kena tag?? ten ten ten..]

 

p/s: lame jugak x update entry 'cool stuff' ngan 'cool website' kan..

November 9, 2011

Segmen: Review Follower2 ku (page7)

As Salam,

sedar x sedar dah masuk page ke-7 segmen review follower2 ku..hehe..ntah sempat ke x nak review semua follower sebelum 23 november [1st year anniversary]..hari nie mood x berape nak baek..so malas nak sembang2 or cte2..jom la terjah same2 follower2 blog rozelt oke?...hohoho..


macam biasa yang x de link tu sebab profile blogger diorang x de letak link..sorry erk..

http://ladyhearton9.blogspot.com/ -~ Alya Danisya ~
http://domoswagger.blogspot.com/ -Azran Domo
http://raimavalo.blogspot.com/ -raima
http://farihahafiqahpunyakisah.blogspot.com/ -farihah afiqah
http://www.tengkunizam.com/ -tengkunizam.com
http://citerkumrsfaz.blogspot.com/ -Fa-zlyn
http://cpinkarange-bees.blogspot.com/ -bee's orange
http://hazeleya.blogspot.com/ -leya
http://www.my-shopping2u.com/ -Niena Pengembara Ilahi
http://underskema.blogspot.com/ -Shafina Sofian
http://www.lailyqaisyirah.com/ -Cik Katek
http://pillieysbombers.blogspot.com/ -:::::::pillieys_bombers::::::::
http://norlida89.blogspot.com/ -Norlida Ramli
http://adilaharshad.blogspot.com/ -nur adilah
http://magnificentmalicious.blogspot.com/ -AYIEnufamoyu
http://nusha1706.blogspot.com/ -nuyui a.k.a miss YUI [blogger yg rajin komen2 blog rozelt..thanks!]
http://syaimzhebatz.blogspot.com/ -syaimz

p/s: tengah hari nie x keluar lunch..lapik perut dengan tengok cite korea..huhuhuhu

November 8, 2011

Persiapan Tunang: Beli Cincin Tunang

As Salam,

Hari nie nak update pesal persiapan tunang..senyap je aku kan..ntah2 ade yang hengat aku dah selamat bertunang..hehe..

Awal2 lagi memang dah confirm nak beli cincin tunang next month..tapi bila balik tepeng sabtu lepas, ternampak cincin yang berkenan lagi harga berpatutan..tros beli..mane nak dapat harga macam yang aku beli tu dekat kl..huhu

walaupun orang kate emas putih x de value..tp aku tetap nak beli..konon2 nak nampak elegan + sweet..hehe..nanti time nak kawen beli la cincin emas kuning plak kn..hehe

so hari ahad lepas mase jalan2 dekat tesco tepeng beli barang, singgah dekat kedai emas poh kong cawangan diamonds & gold dekat situ.mula2 plan nak survey2 je..tapi x sangka plak design cincin dekat situ comey2..tengok harga boleh tahan..tros la beli..

buatkan cincin tu special sebab dekat atas ada diamond seketul..cincin tu dekat atas bentuk 's'..sesuai la kan name aku pon 'syazlina'..gambar cincin x sempat nak snap sebab belum majlis so 'kawan' aku yang simpankan cincin tu..

p/s: Raya haji ada 4 hari kan? salam aidil adha~

November 3, 2011

Segmen: Review Follower2 ku (page6)

As Salam,

Lately agak bz jugak dengan keje opis..tapi bz2 keje pon layan cte korea, novel same naek jugak [jangan salah faham ye..aktiviti2 nie buat time rehat or dekat rumah]..kadang2 sampai tahan perut yang lapar tuk tengok cerita time rehat..sebab ada cerita korea yang x de copy so kena tengok dekat maduu..

semalam plak aku ngan membe2 bz mengkomen untuk saat-saat akhir contest myperodua..ala yang aku mintak tolong korang suruh view tu..thanks ye kalau ade yang tolong naekkan jumlah view [even last2 minit tawu, jumlah view x mempengaruhi pemilihan pemenang]..

pesal persiapan tunang..dah mula usha cincin yang comey utk dibeli..tapi mungkin beli next month..nak tunang pon tengah bulan 12..harap sempat ler..

ok cukup cerita2..nak review follower untuk page ke 6..nak check semua aku dah follow lom..jom terjah same2!hihi


http://optinisstic.blogspot.com/ -niss
http://liyanazahim.blogspot.com/ -Liyana Zahim (blogger juga novelist)
http://generasianakmelayu.blogspot.com/ -JohnJosh
http://tieykahituaku.blogspot.com/ -tieykah
http://rapunzel-life.blogspot.com/ -ika (suka bace entry kelakar tuan blog)
http://serysuryani.blogspot.com/ -Sery
http://edinakasyah.blogspot.com/ -Edina Akasyah
http://sayenana.blogspot.com/ -siti hasanah
http://www.facastmo-norynory.blogspot.com/ -zaty
http://lystra-lily.blogspot.com/ -Lily
http://lollalicious-azreen.blogspot.com/ -AzreenSofia
http://www.orangmuo.com/ -orang muo
http://sharifdez.blogspot.com/ -sharif dez
http://mardiahluvislam.blogspot.com/ -mardiah love islam
http://allmydreaming.blogspot.com/ -Lutfi
http://shiemacma.blogspot.com/ -cmª shIemª
http://nazihanali.blogspot.com/ -kotak bulat (blogger otai..suka singgah blog kb)
http://bintangmutiara.com/ -Bintang Mutiara
http://akukembojaputih85.blogspot.com/ -kemboja
http://fahmiberdiridisini.blogspot.com/ -Muhammad Khairul Fahmi
http://miner89.blogspot.com/ -am
http://maheraruslan.blogspot.com/ -.dearmahera.

p/s: minggu nie terasa sangat lama..tawu la nak cuti kan isnin minggu depan..hehe


November 1, 2011

...si gAdiS uNgu...tag sy..

As Salam,

x sampai seminggu kena tag lagi..hehe..thanks kepada...si gAdiS uNgu...yang sudi tag..macam biasa nak jawap je boleh x? aci x?hehe

nie la die si gadis ungu yg mentag aku..hihi
 
~nama panggilan korang dlm family.
k.nina

~skrg ni study/kerja kat mana.
keje dekat imr (more details please google..hehe)

~apa yang buatkan korang berbangga dgn diri korang?
ada family best!

~korang suka makeup? makeup apa yang wajib ada sebelum pegy mana2?
suka make up
simple2 je..pentingkan cover parut jerawat dekat muka..hehe

~artis kegemaran korang sape..
x de spesifik

~agak2 korang nak kawen umo bape? haha
harap2 tahun depan (25 thn) ..doakan~

~warna favourite korang? knape suka warna tu..
turqoise, merah hati

~tempat yang korang nak sangat2 pegy..
pantai laut biru

~tulis nama sorang insan yang paling korang cinta/sayang.
norain (my luvly mom)

~korang nie jenis yang macam mana. cool, cepat melenting, sabar atau panas baran?
cepat marah, cepat cool n cepat lupa..

~korang rasa rupa tu penting ke?
ikot keadaan,, tp yang penting hati mesti baek!!hehe