February 13, 2012

Jom Main Highlight2x!

As Salam,

Thanks readers sebab sudi komen2 untuk entry lepas..x sempat2 nak balas lagi komen2 korang..hari nie nak update entry 'cool website' la..lama jugak x share2 nie..website yang aku nak share nie best sebab sangat membantu kita untuk lebih fokus membaca article2 online..yang suka baca nota sambil kaler2 dengan highlighter tu boleh la jugak guna website nie untuk baca online plak...hihi

Jom terjah link website Awesome Highlighter!


klik image untuk lebih jelas.....


nie homepage website..just copy paste website yang korang nak baca..

dekat sini x dapat nak capture gambar highlighter..sebab guna mouse sebagai highlighternye



so sesape yang bekerja kena baca2 macam aku, or student2 boleh la try guna..tadi cek website nie salah satu adds on untuk mozilla..tapi nak try install tadi x dapat pulak..so kita guna online je la..taip je 'awesome highlighter' k..satu lagi nak gtau ada sesetengah link website nie x boleh baca..contohnya website yang banyak ads ke..link ke..sebab tadi dah try n error..ok readers..jom try sama2~

p/s: Hari nie terasa masa laju plak..aku buat apa eh?hihi

8 comments:

ct cucubi said...

nak kene personal belajar dgn syaz.. :P

Nyue said...

help..help...
nyue nk buang word verification kat comment tp xdpt..
nak kata xthu..thu kat setting..xder jgk..
xthu nak cr mne ag?? cnmer 2??

syaz@rozelt said...

@ct cucubi
senang je k.kerol..nnt dh x bz jom kite main highlight2 sama2x..hihi

syaz@rozelt said...

@Nyue
nyue..dh reply dekat shoutbox kamuu..harap dpt m'bantu~

Hanif said...

bagus info ni...

syaz@rozelt said...

@Hanif
thanks en.hanif~

Hanif said...

singgah baca lagi...

Munnafendy said...

sedang cuba memahami fungsinya.. =D