February 2, 2012

1st Hadiah Sempena Birthday yg ke-25!

As Salam,

Semalam cuba nak habiskan cerita 'city hunter'..tengok sampai nak termuntah kot..tapi x habis2 jugak.. ada lagik 2 episode..hihi..so far cte nie memang best..x sabar nak tengok ending malam nie..tadi aku cakap sampai nak termuntah tu sebab bosan la plak asyik layan cte..terasa macam nak cari aktiviti lain je..

erm lupakan sekejap kebosanan aku tu..nak berkongsi something yang sangat2 membahagiakan aku semalam..this month umo aku akan menginjak ke angka 25..hhoho..dah tua da..dah betol2 dewasa..so 'kawan sy' excited la beli hadiah awal2..mula2 memang die planning nak bagi masa celebrate birthday(this 20th) tapi ble dah jumpa aku die ubah fikiran plak..excited sangat la tuu..

hihi..die bagi something yang dah lama aku idam2 kan tapi sebab terlalu lama habit tu ditinggalkan so dah tak excited nak beli..die bagi aku jam tangan..dari dulu memang teringin nak pakai jam tangan tapi kalau boleh nak bli yang tahan lama siket..sebab yang dulu selalu aku pakai dulu yang rm10..pakai sekejap dah rosak..so asyik beli n rosak terus malas nak pakai dah..

present 1st aku nie insyaAllah akan tahan lama..harap boleh tahan selama mungkin..tambah2 orang tersayang bagi kan..mesti la kena sayang lebih2 n jaga baik2..hehe..ingat lagi dulu ayah aku pon penah bagi jam yang tangan as hadiah jugak..jam tangan jenama Q&A..kalau x silap la..memang tahan lama jam tu..tapi macam mana pon hadiah yang orang bagi mesti kita nak jaga baek2 kan?hihi

lebih terharu sebab 'kawan sy' cakap nie hadiah paling mahal pernah die bagi dekat aku...huhuhu..terharu sangat..sebab die pon keje biase je..keje pon almost 24 hours balek keje siang buat part time plak malam..huhu..dah ler ktorang nak kawen tahun nie..sanggup die berhabis duet..sangat3x terharuuu..rase nak nangis pon ada bile taip entry nie..

ada tangkap piccy jam tu..tapi x yah tunjuk la..baek aku letak gambar fevret aku & dia sepanjang zaman..even gambar nie muka aku selebet..tapi suka sangat2 piccy nie..nampak sweet je..gambar nie dah lama dah..sekitar tahun 2007 kot..time tu ktorang x de kereta lagik kot..berteduh masa hujan dekat bawah flyover nak naek highway npe dari bangsar..

suka senyuman dia..

16 comments:

cik najihah said...

pewitt hihi

syaz@rozelt said...

@cik najihah
hihi..

aLyA_syGS said...

sweettt... untunglahh :) hihi

QASEH ALYN said...

eceh2....hehe

syaz@rozelt said...

@aLyA_syGS
=)

ct cucubi said...

patut pon dr td mata sy mcm silau2 .. rupanya terkena pantulan jam berkilat.. :))

syaz@rozelt said...

@QASEH ALYN
=)

syaz@rozelt said...

@ct cucubi
sy baru pakai lepas lunch nie la k.kerol..time lunch td baru pegi fitting~

Cikpuan rara said...

alooooo sweeeett nya,bagus lah dye berusaha kan syaz,kite nmpk afford dye nk kawen.hmmm Alhamdulillah.moga Allah permudahkan jalan kamu berdua.

syaz@rozelt said...

@Cikpuan rara
hihi..betul2 sampai org cakap die dah kurus..huhu..sekarang nie nak majuk pon dah x sampai hati..thanks rara sebab doakan~

fRaMe+LenSeS said...

sangat comei. nadh suka sangat tengok. ehhe. :D moment yang beshhhh kan? :D

laskar pelangi said...

phewittt!:)

syaz@rozelt said...

@fRaMe LenSeS
comey tang mana tu..due2 pon dah tua..hihi..erm mmg moment yg best!

syaz@rozelt said...

@laskar pelangi
=)

~~Ticer Wann~~ said...

wink wink... :) apapun moga dipermudahkan segala urusan :)

munna said...

bestnya dpt hadiah dari tersayang....