July 6, 2011

Quotes to Make You Think

As Salam,


jika seseorang ingin menjadi sebahagian daripada hidup anda, mereka akan berusaha untuk berada di dalamnya... jadi, tidak perlu menempah ruang di dalam hati anda untuk seseorang yang tidak berusaha untuk berada di dalamnya

p/s: hari nie sangat happy sebab dapat hadiah jadi pengomen ke 5000!!..jom singgah blog yg syaz komen tuh dekat SINI & jangan lupa join segmen pertama syaz dekat SINI oke??
 

11 comments:

ct_cucubi said...

setuuuujuuuuuuuuuuuu.. tp susahnya utk diaplikasikan.. :(

Liyana Zahim said...

Wahhhh... Lau cmtu nk bcinta rmai2 la.. Stiap org kne bg space lam ati.. Hahaha~

iPai said...

komen ke 5000 tuh .. dasat gila ..

pasal kata2 tuh, ada individu tak paham dengan benda gini dan mereka lebih rela mengenangkan dan menangis .. haish .. susah nak terangkan ..

senang2 suruh dia baca post ni ek ..

tia @ Ini Kisah Tia said...

syaz tayam . Tia baru jek online . jap g Tia join segmen oke . heheh !

~~Ticer Wann~~ said...

hmm.. betul tu... tapi macam agak susah nak buat

Syuxer said...

perghhh komen ke 5000?superb marvelous

cintai mereka yang mencintai kita..jangan mengejar orang yang kita cintai tapi cinta tak terbalas..

Siti Arfah said...

Setuju sgt2 dgn kata2 tu syaz. ;) . Wah bez dpd hadiah .^^

sue perbs.. said...

wah.. sungguh mendalam mksud nye.. hatiku belum terbuka lgi utk cinta lelaki.. chewah..

Bui Idzra Ryn said...

best kata2 ni..terus terbayang muka hubby..*_*

rara pinkmafia said...

yes! sgt betul tu.

She's Gee said...

time kasih, kata2 yg sgt bermakna.. =)