February 23, 2012

Masih dalam mood sweet2!

As Salam,

Nak hupdet laju2..tengah keje kan lagi pon..walaupun birthday aku dah berlalu 3 hari..x sangka semalam Cik Janna masih dalam mood sweet2 lagik..yela sebelum nie bagi kek comels then semalam tanpa berat hati bawak aku ke kfc bila aku kate teringin nak makan cheesy wedges..hihi..


p/s: Tahun depan x dapat la nak sweet2 dengan member macam nie..maseng2 pon dah bSomi..

4 comments:

Anum said...

kena cepat2 kahwin la nie..

Nyue said...

he3....nikmatilah hari2 bujang sebelom bergalar isteri...ahahahaha..
selamat hr lahir...xterlambat ag nak wish...

=))

Aishah Jahirah said...

nak wish jugak walaupun dah lambat...selamat hari lahir...semoga segala urusan dipermudahkanNya....xpe ada masa lagi nak enjoy hidup bujang...heheh

Aishah Jahirah said...

nak wish jugak walaupun dah lambat...selamat hari lahir...semoga segala urusan dipermudahkanNya....xpe ada masa lagi nak enjoy hidup bujang...heheh