February 4, 2012

Best Sampai Terbawak Dalam Mimpi!

As Salam,

Nak update laju2..sebab kejap je lagi nak pegi kenduri kawen kakak bakal adeq ipar kawen..hihi..erm apa yang best sampai terbawak ke dalam mimpi tu kan?hihi..jangan mual kalau aku cakap pesal nie..apa lagi cite korea la..hihi..x habis2 dengan cerita korea kan aku nie..

selalu lepas balik keje aku tros mlayan cte korea..sementara nak tg badan hilang penat..saje la nak layan satu episode je cte flower boys ramyun shop nie..tengok2 best sangat2..suka senyuman hero cte nie..mmg bole buat kte cair la..dalam cite nie pon die jadi watak playboy..suka ngorat pompuan..hero die kalau x silap Jung Il Woo ..hero ke2 cte my fair lady..

heroin cte nie biase2 je..tapi biasa la cte korea nie kan..heroin mesti perangai pelik2..ganas semacam n kelakar2..satu malam je dah layan 6 episode..huhu..cuti dah ler sampai selasa..kalau habis cerita nie awal dah x tawu nak buat apa..erm k la kena bersiap pantas nak p kenduri..


p/s: Selamat bercuti warga malaysia..cooti sampai hari selasa tu..hihi

4 comments:

Hanif said...

ehehehehhee...ke poweran cerita korea!!

syaz@rozelt said...

@Hanif
setuju2..hihi

Cikpuan rara said...

best ke cite ni syaz,nk tgk jugak lah.hehehe

syaz@rozelt said...

@Cikpuan rara
best2..syaz dh masok round ke2..hihi