February 21, 2012

Happy Belated Birthday to Me!!!

As Salam,

huhu..almost seminggu jugak x update..rindu plak dekat blog nie.. sejak akhir2 nie dah tersangkut main game fb plak..x sedar masa berlalu..nak update blog las2 x jadi..hihi..btol la orang kate kan ..'kerja bertangguh x menjadi'..

Mungkin ada sorang dua blogger yang tawu semalam birthday aku --->20.2.1987..dah tuo dah..25 tahun!! huhu..harapan untuk umo 25 tahun nie antaranya nak kawen(insyaAllah..doakan ye), perbaiki diri dan macam2 lagi..its quite personal to share.. =)


Kepada semua kawan2 yang wish birthday & membaca blog nie diucapkan terima kasih atas ingatan korang kpd aku..lebih-lebih lagi to my luvly roomate yang beli kek comel dalam gambar dekat atas nie..then thanks to my luvly fiance jugak yang as usual every year mesti akan ada birthday celebration.since kenal die 5 tahun lepas..

las but not least thanks ucapan terima kasih buat family tchenta..pagi2 mak aku dah kol wish birthday..hihi..kakak ipar, abang, adik semua pon x lupa buat ucapan..hepi sangat2..

p/s: dapat berita gembira di hari kelahiranku semalam..aku bakal dapat anak buah pertama!!!hihi.. super excited  =)

9 comments:

nur adilah said...

happy belated birthday :) semoga dimurahkan rezeki ye ^^'

Hanif said...

Happy besday to u....
Lama tak updated blog yekk!!!

EmbunRosaliza said...

Hepi belated besday buat Syaz, semoga apa yg di hajati termakbul

syaz@rozelt said...

@nur adilah
Thanks Adilah..amin =)

syaz@rozelt said...

@Hanif
tq2..tu la pasal..ralit main game fb la..hihi

syaz@rozelt said...

@EmbunRosaliza
Thank you..syaz pon harap macam tu jugak..hii

ciksusu said...

hepi belated bornday syaz!!;)

SOULMATE is said...

happy belated besday syaz :)

Munnafendy said...

wahh hepi belated bday rozelt =)