August 15, 2011

Kegilaan nonton drama korea

As Salam,

hai korang..hari nie dah masuk separuh bulan berpuasa..Alhamdulillah.. aku maseh puasa penoh..cehh..bajet je..erm kalau ikotkan mungkin x update jugak hari nie sebab time m'update dah dipenuhi dengan aktiviti laen..ye la selalu aku akan update time lunch hour..tp dalam jam tu sekarang aku bz nak menghabiskan tengok drama korea 'boys over flowers'..hehe

kadang-kadang menyesal jugak sebab dah terjebak..macam crita 'princess hours' hari tu..naseb baek balek kmpg time tu..habis m'dominasi penggunaan netbook dekat sana..adeq2 duk menjeling je netbook tunggu giliran nak guna plak..tapi sbgai seorang diktator tiada peluang bagimu..haha..erm sbenanye diorang selalu je kan dapat guna netbook tu time aku x balek kampung so mase nie la perlu beralah dengan kakak..(ade ke patot..hehe)
 
BOF episod 13..hero ngan heroin cam tengah ada problem..hihi
 
erm kegilaan untuk tengok cite BOF nie semakin terserlah..weekend hari tu aku dah topop volume broadband sebnyak 2x untuk tengok cite nie..dapat la tengok dalam 5 epidod..gila x..kalau dulu x kan guna broadband untuk mende yang streaming..just guna untuk berblog je..sekarang sanggup tu mentopup smpai 2x..ntah berapa la yang aku kena baya bil broaadband nnti..huhu..

sedih..mungkin x dapat nak berbuka dekat sini hari nie~

P/s: nie je modal tuk sembang2 hari nie..hehe..erm hari nie plan nak berbuka makan dekat restaurant tupai2 dengan kawan2 opis..mungkin x jadi sebab ada meeting tergempar las2 minit plak..huhu

16 comments:

JiHa said...

sama la kita...tgh gler tgk pricesshour ni...hehe...

cik aisha said...

dulu gile tgk cite korea...skang dah xbape...hehee

kotak bulat said...

kb da tgk da cite ni..bof..
byk gak la crita korea kb da layan.. kb suke ypu're beautiful

cik najihah said...

drama dalm external ni bersepah tapi tak tertengok huhuh

Lieyda said...

cite tu mmg best sgt2. dah tgk my girlfriend is a gumiho? best hehe

SoLy SoLicious said...

BOF best2.. heeee

Freaky said...

waaa peminat citer korea ni :D

TYNTHA LANA said...

yeww..best ke makan kat tupai2 tu? member sekolah ajak boka posa kat situ, tpi malas,hahahaha

~amboi..ni menyepi bukan sbb keja..bukan juga sbb posa..tpi sbb gila korea syaz ni,hahahaa

atien said...

peminat tegar drama korea mcm sy gak..hehe

kak, cuba la tengook cerita city hunter..cerita baru tu..

lee min ho jugak berlakon..
bru je lepas on air dua minggu lepas..

Liefde Ain said...

ain pon suke tgk bof :) tetibe rase mcm nk tgk balik laa. hehe..~

ArulchelseA said...

tk leh layan..nnt ketagih..kih kih kih

~~Ticer Wann~~ said...

lama dah tak layan citer korea.. t kalau layan keja len tak menjadi plak :D

Syuxer said...

syuk jarang tengok drama korea neh..hehe kali terakhir tengok citer my boss my hero hehe..

sekarang ngah ushar citer tv series teen wolf..hehe

Fathiah Hamim said...

hmm masih belum terjebak dengan korea. hehe

rara pinkmafia said...

aik.syaz pakai topup ke?knp tak amik yg monthly je?

mmg lah.kdg2 rara pon pk.brodband utk blog fb n layan korea je.hehehe.tp layan jelan.

tia @ Ini Kisah Tia said...

ni dah kes addicted ni kak . hehee . Tia tengok separuh je . serius jenuh nak tunggu one by one punya episod ..