August 5, 2011

Layan lagu OST drama..

As Salam, Salam 5 Ramadan, Salam penghulu hari~

Hari nie nak update entry dulu sebelum fokus buat keje sebab macam semalam..bertangguh2..aleh2 x update jugak..hehe..untuk entry 'cool stuff' dah 2 minggu x jadi2 nak update..insyaAllah petang nanti ok..hehe..

Tadi singgah blog en.Kiz, die cakap pesal kebaikan sahur..Alhamdulillah selama 5 hari berpuasa nie aku x skip bsaho lagi even bersahur just makan kueh2 je..hehe..yang jadi peneman dikala saho cerita 'alif firdaus' dekat tv3..ala cerita yang beego n irma hasmie berlakon tu..

Antara jalan cerita drama dengan lagu OST, aku lebih terlekat dengan lagu OST drama tu..hehe..tapi jalan cerita drama tu ok jugak..disebabkan dah terlekat duk asyik terngiang2 je lagu tu dibenak fikiran..cehh..k korang layan la jugak lagu nie k..


p/s: OST is stand for Open Source Track ..Original Soundtrack..(Opss tersalah pulak tadi..thanks to Nazryn sebab btolkan fakta)..

12 comments:

rara pinkmafia said...

rara pon xpenah skip lagi sahur tahun ni.hehehe

syaz@rozelt said...

@rara: bgos la rara..keep it up!hehe

Fathiah Hamim said...

dah 5 hari ek puasa? huhu cepat nya. jom sahur sesama! =D

Nazryn Mishar said...

OST 2 bukan Original Soundtrack ke ?

syaz@rozelt said...

@nazryn mishar: logik jugak tuh..tadi google tros amek je..sori diatas kesilapan info~

syaz@rozelt said...

@fathiah: btol la dh hr ke 5..hehe..weekend dh hr ke 7..hehe..

Green Apple said...

semua org buat silap... kita belajar dr kesilapan... saya pon baru tau...

syaz@rozelt said...

@green apple: tersalah bce fakta tadi..hehe

ArulchelseA said...

tk penah tk sahur lg..kih kih kih

Anum said...

teruskan usaha ok
jgn skip sahur ok

Nazryn Mishar said...

hehs . no biggie ~ :D
btw , nice. kite follow kayh !

ika said...

hamboiii syaz~ tgh saho pun sempat lagi layan cte tv ke? :)