June 9, 2012

Tengah Cari Mood nak Rajen Berblog Semula & Kota Cinta..

As Salam readers,

Hari nie weekend kan..mesti ramai yang keluar jalan2 n attend kenduri kan? sekarang aku duk uma je..x taw la petang ke malam karang baru nak kuar la..niat hati memang nak aktif berblog semula..aktif tu means, rajin update, rajin blogwalking & rajin segala2 berkaitan dengan blog nie..sebab tu la semalam dh curik siket mase untuk bagi wajah baru dekat blog nie..hihi

Tadi baru lepas blogwalking beberapa blog..rasa kekok kot..lama gila x berblogwalking.hihi..cara aku berblogwalking aku akan lompat2 dari shoutbox satu2 blog tu..x pon kalau klu ada blog yang ada apesal ..tgk entry best aku terjah jugak..

sekarang tengah pening2 lalat nak update entry apa..punya la penat berfikir at last aku update entry nie je..mane tawu mood rajen berblog tu hadir secara semulajadi tanpa dipaksa2..haha..bukan apa kesian je dekat blog nie..dulu anggap macam diary tapi nak updatenya pon sekali dalam seminggu je..kalau anggap diary mesti rajen update selaloo kan macam safura.online.diary tu..hihi

ok la readers..tengah bosan2 aku jumpe satu entry best nie..25 tempat best a.k.a cool yang patut kita aim untuk pergi w'pun salah satu..sume tempat jauh2 kot..hihitapi dalam 25 tempat tu..tempat yang paling aku nak pergi mestilah kota cinta nie..

Jeles tengok cite seindah sakura..ada scene dekat sini kan?
p/s: misi nak tambahkan anggota dalam bloglist aku..kita tengok sapa yang kena!