June 7, 2012

Cincin coffee yang cool..nak satu!

As Salam,

Sebagai peminat tegar coffee..aku nie agak pantang kalau terjumpa stuff2 yang cool berkaitan dengan coffee nie..cool stuff tu termasuk la piccas, quotes ke..memang excited giler nak share..hihi..biasa la kan kita kalau nak share2,,cite2 almost mende yang kita suka kan?

cool kan? kaler silver plak tuu..


Cakap pesal coffee nie..rasenya 2 hari jugak x minum sebarang jenis coffee..kopi ke, nescafe ke..sebabnya tengah m'ganti pose..huhu..selalu minum kopi nie tyme breakfast dengan dekat opis tyme ngantuk2..kalau hari aku x pose, x akan ada hari tanpa coffee..kadang2 boleh sampai 2 cawan satu hari..satu yang 'o', satu yang susu..over kan..nak buat cane dah memang addict dengan coffee..

p/s: sedang berusaha nak aktif balik berblog..update simple2 pon ok la kan =)

3 comments:

Cikpuan rara said...

eh eh comei lah....hah update blog balik.surammm je blog ni.sian dye.mengalah kan ibu preggy lak syaz ni.hehehe

Syazlina Khairuddin said...

@Cikpuan rara
..btol jugak ckp rara..sekarang spe yg preggy sebenarnye nih..x de mood nak update blog memanjang..haha

Yana Libra said...

nice cincin tu..unik~~ :)