June 18, 2012

Provider Novel Bertambah..hehe

As Salam,

Sekarang dah x boleh cakap bosan2 dah..sebabnya macam2 aktiviti boleh buat sekarang..nak kawen lagik 6 bulan so dah x boleh relax2 sangat..mana diy2 yang berangan nak buat tu better start sekarang sebelum jadik terbengkalai..ye la las2 minit kita bz x hengat kan? Kalau tension fikir pesal kawen boleh berehat sebentar sambil baca novel!hihi

Sekarang mungkin aku x akan mengalami terputus bekalan novel lagi dah..dekat opis memang ade sorang kakak nie, nama die k.Ros yang rajen beli novel..kalau aku pinjam novel die, lepas habis bace mesti die akan suggest novel yg laen plak..aku nie x boleh harap..dengar best je terus nak rembat..nak beli rasa x berbaloi sebab aku bukan jenis yang baca novel 2x or pengumpul novel yg tegar..

Lately baru aku tawu dekat rumah sewa pon ada provider novel jugak..rupa2nya kakak dekat rumah sewa aku tu ada adik ke abang ntah keje dekat kilang percetakan novel..yang reject2 punya free2 je kakak tu dapat..sampai hari tu aku dapat pinjam novel yang masih berplastik..rasa bersalah jugak pinjam sebab k.ina (nama kakak tu) x baca lagik...tgk tahun percetakan baru lagik rupanya..tahun nie bulan 4 hari tu percetakan pertama.

Don't judge a book by its TITLE!best nie..hehe

Tajuk novel nie macam kurang menarik kan..ada jugak la aku simpan dalam masa seminggu x bukak2 plastik novel tu..tapi tengok penulis novel tu femes jugak 'Norhayati Ibrahim'..so weekend lepas aku start baca..aku baru baca part mula2..tapi aku rasa novel nie memang best..novel yang bukan semata2 cerita cinta..gaya bahasa pon best..nak bace review novel nie boleh bace entry dekat link bawah nie..





8 comments:

Tinta Lana said...

Salam..

bestnye akk tu dpt novel2 free..reject pun reject lah..janji free..ehehehe. Ingt free jep lana ni, (-_-)

Yana Libra said...

bestnye~~~ :)

Syazlina Khairuddin said...

@Tinta Lana
dapat menda free memang best lana..novel reject pon bkn bnyk sgt cacat celanya..kadang2 x perasan pon part mane yg bmasalah..hihi

Syazlina Khairuddin said...

@Yana Libra
mmg best..hhee

M Fizan said...

untung la ada orang support novel. hahaha. suka gak baca novel. tapi yang nampak best lar. sebab novel mana pun tipikal. boleh agak jalan cerita ^_^

Cikpuan rara said...

lepas korea,novel pulak.adddoooiiiii.hehehe.lepas ni leh bg rara pinjam lak.hehe

anis mustafa said...

salam..
saya zai dr perak..sebenarnya saya ni penjual novel tp sebab saya duduk di perak,agak susah nak dapat bekalan novel. blh saya tau kilang percetakan novel tu di mana ye..awak ada email/no tpn utk saya contact tak?.terima kasih banyak

anis mustafa said...

lupa pulak nak tinggal details..kalau ape2 nnt contact saya di zainies88@gmail.com ye