June 8, 2012

Blog sy Berwajah Baru lagik!

As Salam,

Good bye design lame..




And welcome design baru..letak header yang besar nie je sebab design dekat dalam same je..cuma tukar kaler..sekarang dah berwajah pinky2 bluish..hihi

loveroses punya pesal..gedabak bunga ros dekat atas tu..hihi

Penat woo kalau nak tukar design blog nie..bukan takat tukar header, kena tukar kaler setiap part dalam blog lagi..nak tukar kaler nie bukan senang jugak kena godak2 kod html yang dh lame x tengok..nyway berjaya jugak akhirnya cuma macam ada cacat2 sket..nanti de mase baru nak btolkan..

p/s: ok readers..selamt bercooti..weekend nie makan kenduri lagik..setiap minggu kenyang..Alhamdulillah =)


5 comments:

Sally Yatiey said...

Cantiknya header baru. hee. Kreatif ^_^

Hanif Idrus said...

Cantik!!!
Sama ler kita ..pun baru tukar design blog..
saja-saja suka..hehehe

Syazlina Khairuddin said...

@Sally Yatiey
Thanks sally..header tu guna template aje =)

Syazlina Khairuddin said...

@Hanif Idrus
design blog pon leh bagi kita semangat nak update blog..hii..tq en.haniff..nanti sy usha design blog baru tu..

Tinta Lana said...

Salam..ekceli, tak sempat nk ckp pasal new appearnce blog syaz..cibuk renovate umah kan,keh3.

Baik yang ni, or yg sblm ni, dua2 lana suka syaz :)

Sebab blog pink syaz ant yg paling simple n tak striking color pinknya yg lana pernh jumpa..hehe :)