June 25, 2012

Sarapan Sambil Dengar Ceramah


As Salam,

Percaya x? sarapan sambil dengar ceramah pagi2..Ye anda boleh dapat special service nie kalau sarap dekat kedai makan area pwtc..x sure plak apa nama kedai makan tu tapi kedudukan tepat bertentangan dengan pintu belakang pwtc dan sederet dengan kolej kejururawatan Pusrawi.. pagi2 kalau terlambat siket kena berebut tempat duduk dengan budak2 kolej kejururawatan tu..hihi

Yang menarek kedai nie..boleh kate semua menu sarapan yang dihidangkan sedap2 belaka..menu yg paling aku suka..mee goreng nya..scukup rasa & banyak udang!..habis aku kutip udang2 yang kelihatan kalau makan dekat sana..Hari nie makan service agak tip top jugak..mungkin sebab dah hire pekerja baru..klu x agak trok la service..sampai sebelum nie pernah kena banned.

Lepas dah order air & ambik makanan, duduk & boleh la layan ceramah ustaz kazim, If x silap sebelum nie tape rakaman ceramah ustaz Azhar Idrus pon ada..ceramah semua best2, kelakar & berilmu sampai kadang2 terlambat gerak nak masuk opis..tengok ceramah kelakar plus minum nescafe 'o' secara x langsung boleh hilang mengantuk pagi2..

Sebenarnya agak jarang aku sarap dekat situ..sebab harga makanan agak mahal jugak..tapi dengan harga, plus dapat dengar ceramah/ilmu free tu..kira berbaloi2 jugak la makan dekat situ..hehe..


12 comments:

Nyue said...

xpe laa...sekali sekala..mkn mahal sambil dgr ilmu agama..berbaloi...dr hari2 layan muzik..ehehehe

Anum said...

hehehe ok gak tue

wanda arry said...

best gak tu..smbil mkn dpt tmbh ilmu gak :)

wanda arry said...

best gak tu..smbil mkn dpt tmbh ilmu gak :)

Lawa Collections✿ said...

wow! nilah org kata sambil menyelam minum air...hehe

Syazlina Khairuddin said...

@Nyue
btol2..setuju sangat!hihi

Syazlina Khairuddin said...

@Anum

@wanda arry

@Lawa Collections

setuju dengan uolls! =)

Tinta Lana said...

Salam..

elok tu syaz..sambil menghadap rezeki, sambil tu lah dengar ceramah buat perbaiki diri.. :)

Syazlina Khairuddin said...

@Tinta Lana
Tu yg syaz siap promote nie..nnt leh lana p breakfast dekat sane jugak..hihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

kat pwtc? mahal sgt ke harganya? klu dpt dgr ceramah pagi rasanya berbaloi :)

ct cucubi said...

x nak share ke nama kedai ? B-)

Shawn Razaleigh said...

wah berbaloi

knyg dpt, ilmu pun dapat.