June 10, 2012

Blue Bigbang My Current Fevret Song

As Salam,

Good morning..hee..hari nie alhamdulillah dapat bangun awal di hari ahad..reasonnye hari nie plan kluar dating awal siket sebab malam nie nak attend wedding reception member opis..1st time nak attend kenduri chinese kawen dekat hotel..harap semuanya ok..

malam nie jugak ada final mentor kan..x dapek la nak tengok..nnt korang update eh bagitau sape yang menang..aku sokong anas..sorry to say tapi memang sebab FT..haha..tapi lately die nye performance dah down siket..ntah2 salah sorang antara caroline or zatul yang menang..cakap pesal caroline..x sangka kan die melayu..muka macam chinese or sabah sarawak punya orang..tengok2 kelate mari..

ok2 back to the main topic..ada seminggu jugak la layan lagu fevret terbaru nie..lagu blue dari Bigbang..best la..1st time aku dengar dari radio hotfm dalam kereta ayah aku time balik dari kenduri & jalan2..time2 tu tros jatuh chenta..naseb baek dj tu mention tajuk lagu..senang nak crik..hihi..aku layan due2 version..english & korea berselang seli..sebenarnya lagu sedih..macm lagu putus chenta je tgk lirik..tapi aku suka rentak or melodi lagu nie..layan habis!

nie aku nak letak lagu nie versi english dengan lirik..jom la layan lagu nie same..hihi..x cukup dah letak dekat wall fb nak share sini jugak..


p/s: nak kena bersiap2 nie..nak keluar kul 11..please enjoy ur last day weekends ya readers~

1 comment:

..:: ღ tulip ღ ::.. said...

nuffnang?? ape to??sbb sume blogger adew...i jew xde...cam ne??