January 12, 2012

Alhamdulillah...Pagi nie Segalanya Dipermudahkan~

As Salam,

Alhamdulillah ke hadrat ilahi sebab pagi nie segala-galanya dipermudahkan.. Hari nie aku terlambat bangun almost setangah jam tu..kalau lambat sangat x dapat la nak bersarapan dengan kawan sy..huhu

Tapi segala petanda malam tadi macam tawu2 je aku akan lambat pagi nie..lately terasa malas gila nak iron baju malam2..semalam excited je iron..hihi..Then ada la benda2 yang aku biarkan tanpa letak ditempat asal yang jugak membantu aku pagi nie..if letak dekat tempat asal confirm akan melambatkan lagi urusan aku..
 
Benda2 tu termasukla..satu hanger di dalam bath room, selalu x kan biar tersangkut dalam bath room.. (senang nak sangkut baju tros x payah cari2 hanger), anak tudung letak dekat dengan telekung, selalu sangkut tempat laen.. (senang nak keja untuk solat) & menda2 laen yang sedikit private tuk cerita...

lif pon kalau everyday kena tunggu..hari nie x payah tunggu..tros naek akan turun tanpa ada orang laen..wah heavennye rase pagi nie..hihi..sempat lagi bersarapan nasi lemak & sampai opis time yang sama everyday..Alhamdulillah~

Last but not least..special thanks to cik Janna (saje bold & bsarkan sebab tawu confirm die akan bace entry nie..stalker yg paling setia..hehe)..kalau die x kejut tadi ntah2 aku terlajak teros kot x bangun2 sebab time die kejut tu la baru aku sedar.. Ntah mimpi ape la tadi..mmg x sedar langsung even dah kunci jam..berguna gak dak tu buat repeated alarm..hihiihi

kan best pagi2 bangun tengok view macam nie?hihi   

4 comments:

Anum said...

seronoknya kalau dpt tgk view cm nie pagi2

syaz@rozelt said...

@anum

btol2.. x payah nak tengok kl yg sesak memanjang nih..hehe

Cik Gee said...

manusia mane yg tidak pernah berasa alpa kan cik rozelt.. hehe.. (:

Cikpuan rara said...

Alhamdulillah.even lambat sume ok. =)