January 19, 2012

Suka lagu terbaru Yunalis zarai nie..

As Salam,

Kalau semalam wordless..hari nie plak spontaneous Thursday kan? so walaupun x de idea nak update blog pasal apa..aku kerahkan jugak otak nie untuk update blog dengan idea yang spontan..hihi..sebelum tu nak ucap Alhamdulillah dulu selepas sehari 'bercuti' semalam..hari nie dah bekerja semula.. kalau x rase lame lg kot cootinyer..syukur..

My spontaneous thursday untuk hari nie nak share lagu Yuna yg baru nie..btol2 berhantu sampai asyik terngiang2 di benak fikiran aku nie..korang faham ke ayat puitis sumbing aku nih?hihi..jom layan..lagu 'Terukir di bintang' nyanyian ms. Qi..oppss sejak bila aku pandai bergocip dekat blog nie..hihi


suka lagu nie..sebab rentak lagu nie klasik yang kena dengan suara Yuna..Then suka video klip klasik yang hitam putih tu plus loading video yang laju..even semalam pasang youtube guna broadband kt uma sewa cepat je loadingnye..suke3x!..tapi noted eh nie unofficial punya..agak nye kalau official punya macam mane plak kan..layannn....

p/s: esok nak half day sebab nak balek Tepeng..Gong xi fa cai kn next week..best2..dapat cooti sampai selasa~

15 comments:

Munnafendy said...

puitis sumbing??? hahahaha lawak ar rozelt =)

ohh org tepeng ye, isnin ni sy g tepeng,umah makcik =P

Aishah Jahirah said...

layan...hehee
slmt berholiday kat taiping nanti...:)

syaz@rozelt said...

ok thanks..tp sekejap je dapat balek tepeng..huhu

syaz@rozelt said...

hihihi..word spontan je tu..hihi..ala senin dah ade kat kl..cooti sekejap je dekat tepeng..

Cikpuan rara said...

rara pon suke lagu ni.

MiszMaryaNe said...

spontaneous Thursday??
wahaha, terbayek..=)

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

datang follow singgah sini . jom usha belah sana pulak

Paris Lipton said...

kite lmbat nk suke, tp dulu xsuka lagu penakut skrg suka giler! ye mmg gilker ;p

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

syaz@rozelt said...

Thanks Emmet!

syaz@rozelt said...

syaz plak jenis yg mula2 x suka satu2 lagu tu..lama2 dengar jadi tersuka plak..hihi

syaz@rozelt said...

ok akan terjah nanti..thanks sudi singgah blog sy~

syaz@rozelt said...

haah kamis yg spontan..ni kes dh x de idea nak mghupdet la ..hihi

syaz@rozelt said...

perasan rara ada updet jugak dekat fb!hihi

mizzura said...

whatever...lagu yuna memang the best plus suara dia takde sapa bole tiru...kannn..