January 31, 2012

Gila 'City Hontor' pulak!


As Salam,

Apa kebendanya 'city hontor' tu eh?hihi..sebenarnya tajuk cerita korea yang aku tengah tengok sekarang, 'city hunter'..bila dengar banyak kali dengar macam pelakon2 die cakap word 'hunter' tu bunyik macam 'hontor' je..hihi

Sebelum nie ramai yang suggest aku tengok cerita nie..tapi ntah x de mood nak tengok..nak2 plak dulu pernah tengok cite 'personal taste' lakonan hero yang sama lee min ho..die memang ensem..tp rase macam kurang best plak die berlakon dalam cite personal taste tu..dalam bof laenla best !

tapi bila tengah bosan2 hari sabtu lepas..cuba2 la tengok cite tu..ada copy tapi ada sesetengah part x leh tengok..tapi sebab bosan kan..layan due tiga episod..best la plak..heroin cte nie pon comel sangat Park Min Young ..gandingan hero n heroin yg sangat sesuai..tapi yang x sesuai si kim na na (watak dalam cerita nie) yang comels tu jadi bodyguard lak dalam cite nie..

semalam dah masuk episod 9..hihi..11 episode to go..tapi memang best la..mula2 ingat cte nie serius semacam..tapi ada jugak part sweet2 & kelakar2..hihi..so balance la cerita nie..ada part suspen, sedih, kelakar n sweet..

ok la readers..mana yang tak tengok lagi cerita nie jom saing!!(loghat kelate maksudnya jom bersama2)!

versi serius

versi ceria..pelik nape dak kecik 'da hae' ada dalam piccy nie..

p/s: Thanks to k.Syusyu yang jadik 'supplier' untuk penggemar cerita korea macam sy..hihi


14 comments:

ct cucubi said...

B-)

syaz@rozelt said...

@ct cucubi
ktorang dah copy habes site tu k.kerol..nanti kte habiskan sama2 k~

cik dila.. said...

da tgok citer nih,,best sangat..lee min ho so cute..hihi..sungkyunkwan scandal best jugak..pompuan tu brlakon..:)

ciksusu said...

nak jugak!!

syaz@rozelt said...

@cik dila..
nie yg x saba nak tgk sampai ending nie..hihi..thanks suggest!

syaz@rozelt said...

@ciksusu
Bleh jugak copy dekat crazydrama..hihi

Anum said...

syok gal lyn

Cikpuan rara said...

rara dh tinggal dh tgk.sbb kalo tgk blog terabai.heheh

syaz@rozelt said...

@Anum
gal lyn tu tajok cerita ke?hihi

syaz@rozelt said...

@Cikpuan rara
x bes ke rara..bole tinggal2 plak?peliks tu..

MiszMaryaNe said...

haaa, bez kn citer ni,
x rugi woo tengok,
cute kn pasangan ni, hehe..=)

syaz@rozelt said...

@MiszMaryaNe
memang x rugi tgk cte nie..hihi..x saba nak habiskan tgk cte nie esok..

KizZ said...

Hihi...Drama City Hunter ni memang terbaik..kiz dah lama khatama tengok citer ni tau..ending dia pergh...eh nak tau ke?hihi

syaz@rozelt said...

@KizZ
hihi..baru habis semalam..mmg expect happy ending tp x sangka plak ending sadis utk ayah angkt die..huhu