January 25, 2012

Header Comel dengan berScrapbooking!

As Salam,

Hai readers..4 hari bercuti keje..4 hari jugak la bercuti updet blog..nampaknya mood meng'updet blog nie seiring dengan hari bekerja..haip..update2 jugak..keje opis jangan terabai k syaz!..Hari nie nak share stuff yang best plus cool..dah lama cari sebenarnya..kalau taip dekat google tu simple2 keyword susah nak jumpa kot..tapi kalau guna keyword nie..berpinar2 mata tengok stuff2 yang comel..

Kalau ada yang perasan aku nie jenis suka tukar2 design blog..sebenarnya design yang sama tapi kaler background je laen..haha..lagi satu yang aku perasan header aku simple gilerr kan..teringin nak letak border pada header yang comel2s macam blog orang laen..sebab tu tengah berusaha gigih cari bahan nie..

ok nak cari stuff yang cool untuk header senang je..gunala keyword macam 'frame for scrapbooking' ke, 'free scrapbooking template' ke..then dapat la stuff yang comel2 macam aku dapat nie..comel di mataku..tapi x tawu la comel x di mata korang..hihihi

nampak x frame gambar yang ada piccy budak tu comel kan?
 
Teaser untuk header yang bakal aku buat..dah siap download!hihi


comel jugak tag2 nie..kalau edit2 + rotate..boleh jadi frame untuk header jugak!



apa tunggu lagi? jom google2, download, edit & publish dekat blog design baru blog anda dengan adanya design2 scrapbooking!!hihi..


p/s: Tahniah buat sahabat2x Zaliha Harun (22012012) & Alya Shahnaz (23012012) yang selamat melangsungkan perkahwinan cuTi raya Cina lepas..


12 comments:

Cikpuan rara said...

syazzzz!

syaz@rozelt said...

ye rara! i cuTi lameeee..hihi

Anum said...

moh le kita

diana said...

belum sampai seru nak edit2 blog..heheh

Hanif said...

info yang baik!!

MZ said...

nampak comel je~~

Cho Zila said...

dulu suka ngan edit mengeditni tapi sekarang dah tak sempat... tapi cantikjer per..

syaz@rozelt said...

moh le kita ke mane?hihi

syaz@rozelt said...

nnt sampai seru leh edit2~

syaz@rozelt said...

thanks!

syaz@rozelt said...

tapi simple je..x reti buat header yg heavy2~

syaz@rozelt said...

kena ada mood jugak bru rajin nak edit2 kan?hihi