January 10, 2012

i love my new eyeliner - part II

As Salam

10/1/2012 10.42 am

nak belajar buat quick update la..before nie ada jugak buat quick update tapi sebenarnya takes time jugak..hihi..erm ingat lagi x entry NIE..masa aku excited giler dah terjumpa eyeliner yang berkenan di hati...

lagi yg special tentang in2it nie packaging die comel2~

ade kesinambungan cerita tu..nak kena update jugak sebab aku takot salah bagi info tentang eyeliner tu..bagi aku eyeliner nie yang best kaler dark brown ye..sebab yang kaler hitam die memang ler terang..tp comot!..tapi depends jugak if muka kulit berminyak pon akan cepat comot jugak~

Cakap pesal eyeliner nie teringat plak mase tunang aku hari tu..my mua pakai eyeliner nie jugak..aku tanye2 gak dekat die nape pakai eyeliner nie..macam yang aku cakap die suka sebab terang..hihi

Then last week jalan dekat mid perasan brand nie ada satu lagi produk eyeliner yang best!..twin pensil eyeliner..dalam satu pek ada 2 eyeliner..satu kaler basic hitam or coklat & satu lagi kaler yang comel2 macam pink, hijo & laen2..macam menarek..yg addict dengan makeup2 nie harus grab satu k..uiks x pasal2 pomot plak~

ok times up! 11.02am (x de la quick sangat kan)..perlu kembali fokus!

6 comments:

Anum said...

wow terbaik nie

Cikpuan rara said...

fokus knp?rara pakai avon.pekat jugak.

syaz@rozelt said...

@anum

klu terbaek boleh beli satu!!~hihi

syaz@rozelt said...

@Cikpuan rara

keje manyak la rara..huhu..tengok eyeliner yg rara pkai mmg pekat!ikot kesesuaian kte gak..hihi

MiszMaryaNe said...

waa, cam bez, nak jugakk!!

ermm, tp x pndai pkai la, hehe..

=)

syaz@rozelt said...

@MiszMaryaNe

yg nie sgt terang cikgu..senang je nak pakai..hihi