April 20, 2011

Terase nak kawin bila.......

As Salam,

Jarang sekali aku nak update entry awal2 pagi macam nie kan..lebih-lebih lagi nak update entry yang bunyik macam gedik je..nak kawin tu gedik ke..x la normal je 2..hehe

tajuk entry tercetus bila selalu dapat nightmare yang buatkan aku terbangun, terpinga2 and berdebar2 malam tadi..huhu..kan best kalau bila kita tersedar dari mimpi buruk dan ade sumbody yang tolong redakan rase cuak tu kan?

aku bukan nak state dekat sini yg aku nie manja sangat..tapi seriusly time kecik2 dapat mimpi ngeri terus dapatkan mak..n tido sebelah mak..n sekarang kena terkontang kanting sendiri..hehe snanye x de la tkontang kanting sangat.. nanti ade la mangsa dpt panggilan aku malam2 buta..

lepas cite mimpi tu dekat mangsa tadi..minum air putih, perbaharui doa n bace surah2 yang perlu..bru la boleh lelapkan mata semula..huhuhu..
 
p/s: terbace dekat mane ntah..yg x elok cite mimpi buruk kite dekat orang lain..so x de la eden nak bercerita dekat sini..

13 comments:

izzad fikri said...

hahaa... mimpi je.... harap malam ni u dpat mimpi lagi ngeri...
peace>>>

syaz@rozelt said...

hohoho..mintak dijauhkn..mlm nie doa2 dapat mimpi yg best plak..

izzad fikri said...

ok doakan u dapat mimpi yg indah2....

syaz@rozelt said...

okay..hehe

K.I.N.A said...

haha..tahun depan! hehe..

syaz@rozelt said...

opps..ntah2 lagi cepat dr shake..hehehe..gurau je..

izzad fikri said...

khwin jgn lupa ajak... nak payung silat time bersanding nanti..
hee...

syaz@rozelt said...

insyaAllah..lambat lg kot..bgs nye..nak tolong payung silat..thanks~

izzad fikri said...

tapi silat ntah pape jela...
mengula je ni time keje... haha... nak g minum pagi jup...

shark said...

kne kawin ler tu kalu mimpi cmtue..
nnti ada org tenangkn:)

syaz@rozelt said...

hehe..insyaAllah next year..doakan!

Eza said...

ade jgk dgr org ckp mimpi baik jgn hebahkan..aiseyh mana 1 ni?huhuhu

syaz@rozelt said...

x sure plak pesal tu eza..mungkin kite ley same2 carik info pesal mimpi erk..hehe