April 26, 2011

master! oh master!

As Salam,

hari nie hati terase agak sayu  sebab niat nak buat sesuatu nampaknye belum tiba masanye..huhuhu..di minggu terakhir pendaftaran master intake september 2011..bru terase nak apply..senget x??hehe

then bila dah print ape yang patot..baru aku teringat course yg sangat sesuai untuk aku amek, tak ditawarkan intake kali nie..huhuhu..sedikit frust..umo semakin meningkat tp ntah bile nak sambung..

so maknenye ade keseriusan tuk aku menyambung pengajian nampaknye..tapi bru aku sda selame nie aku bnyk main2..macam x de gaye nak sambung..tp sebenarnye niat tu ade..
 
ok aku dah start merapu, merengek, merungut lagi nampaknye..dekat bawah nie ade tinggalkan 3 link tuk sape2 yg ade plan nak sambung master..ape baek buruk sambung master nie?..nak pilih coursework ke research?..boleh bce sini..




p/s: kunun2 sayu..sedangkan maseh x puas enjoy~ ..haha..

5 comments:

ct_cucubi said...

rilek syaz.. awka masih mude.. ambil thn depan k.. buat ms ni globinmedmasih perlukan khidmat awak dan pemain badminton. :P

rara pinkmafia said...

wahhhh~ besh nya nk smbung master.i degree pon x lepas ag.

syaz@rozelt said...

k.kerol: hehehe..part yg perlukan pemain badminton tu yg x tahan tu..haha..next year la kot..bnyk mende nak fikir sebelum amek master nie..

rara: ala kamu amek coz engineering kot..coz hebat mmg lambat nak hbs..hehe

K.I.N.A said...

haha..badminton tu mmg xle tahan..

syaz@rozelt said...

shake: haah k.kerol nie..laen la klu syaz nie pemain hebat harapan negara..hehe