April 23, 2011

Kraf Malinja Giveaway

As Salam,

Setelah di tag oleh akak cucubi last week tuk join GA dari kraf malinja nie..aku tros teruja nak join!!..sebab tersngatlah geram tengok salah satu hasil karya kraf Malinja nie -->pendrive casing yg sgt comey nie..hehe..kalau lastweek 1st time aku join segmen bloglist ..hari nie 1st time plak aku join Giveaway..hehe

ok x nak berceloteh panjang lebau...step yg kne fullfill:

1. Title entry "Kraf Malinja Giveaway"
2. Letak banner Giveaway yg cute


3. Kasik 2 Cadangan tuk meningkatkan perniagaan business kraf Malinja
  •  1st: adakan kolaborasi dengan kedai buku..sebab pernah tengok kraf2, souvenir comel dekat mph..mungkin boleh mulakan dengan kedai buku yang dekat rumah dulu..hehe
  •  2nd: buat booth kecik mungkin dekat area Central Market ke, ataupun mane2 location yg jadi tumpuan orang ramai..potensi tuk tingkatkan jualan lebih tinggi berbanding perniagaan online..
  • cadangan tambahan: buat kelas buat felt..mesti ramai orang attend kelas tu n spread the news bout this creative bisness..

4. Tag 2 orang rakan blogger..sy tag 2 blogger yg comey..

5. Tinggalkan nama, email address dan url entry nie dekat blog penganjur..consider done sebab lepas publish entry nie tros terjah blog beliau..hehe

~ to Pn.Mal..happy birthday in advance!!
~ tarikh tamat tempoh segmen GA kraf Malinja nie 7 Mei..maseh ade mase..mari2 kite join ramai2!!..hehe
syaz@rozelt

7 comments:

rara pinkmafia said...

thnks tag dear =)
line tenet slow. bengang ni... nt dg buat i backlink k =)

syaz@rozelt said...

still ade mase..harap ade antare kite yg dapat..hehe

Bella Bell said...

gud lark:)

ct N honey said...

ye..semoga berjaya

ct_cucubi said...

gud lak.. jom join gieaway yg lain... rebuttttttttt

syaz@rozelt said...

bella bell: thanks bella~

ct N honey..tQ2..join suke2 je..hehe

k.kerol: thanks tag k.kerol..hadiah die sgt comey..tp klu x dapat ley cuba dlaen giveaway..hehe

Kraf Malinja said...

salam :) terima kasih sudi sertai GA.