April 3, 2011

customer alwalys right!

As salam & selamat hari Ahad,

huhu..bukan senang kan rasenye ak nak tulis entry hari weekend lebih2 lagi hari ahad..tapi hari nie teringat ade hari best tuk seseorang..hehehe..happy birthday buat k.kerol..x wish lg dekat fb or even msg..lewat2 sket la..saje..

semalam after makan best dekat kampung baru..aku ngan kawan aku pon bercadang tuk pergi danau kota..kawan aku sebenarnya nak cari cincin berbatu..biase la kan kaum adam nie kan..erm aku pon sambil menyelam minum air.. nak beli sumthing jugak la..

aku target nak beli selendang sebab cam lame je x shopping selendang..jalan punye jalan..las2 aku rase tertarik dengan satu stall tudung nie sebab ade display patung pkai satu selendang nie..nampak smart + kemas je..so aku rase tertarik n ingat nak beli satu..

dalam mase yang same ade sekumpulan girl nie pon tertarik dengan selendg yg aku berkenan tu..diorang try kaler kelabu cerah..so tengok cam cantek aku kate la kat tokey kedai tu yang aku nak yang kaler cam diorang tengah try..

kesian diorang..x sempat nak try btol2 taukey kedai tu mintak dekat diorang selendang tu kate aku nak beli..memang sangat kesian dekat diorang..aku x perasan scene tu kawan aku je yang perasan..cuma yang aku dapat detect de sorang tu siap macam jeling dekat aku mase diorang nak berlalu dari situ..n dalam hati aku pon macam pelik..

las2 aku bukan beli pon yang kaler kelabu cerah tu ..aku beli yang kaler hitam + kelabu..buat penat tokey tu mintak dekat budak2 pompuan tu..n diorang pon cam nak beli sangat dh..tros tawar hati..kcian kat diorang..moral of the story dekat cnie..peniaga nie kena la bijak mencari keuntungan n dalam masa yang sama  menjaga hati customer2 jugak..huhu

lets shopping to make u right..hehehe



3 comments:

Basyirah Abd Rahman said...

ayoob. syaz.. dorg majok. haha

ct_cucubi said...

hehehe.. TQ cik Syaz.. suker sgt dgn adiah awak.. comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy + vogue.. hihihi.. o kesiannya budak tu.. org jual tu pon patutnya ambiklah yg baru tudung nak tunjuk customer... pasni adelah org pg keje pakai selendang baru.. hehehe

rozelt @ syaz said...

basyi: huhuhu..syaz x salah..tokey kdai 2 la x amek yg baru..hehe

k.kerol: hadiah biase2 je..sy tawu k.kerol suke mende yg kiut2 kan..hehe..sy beli selendang pelik n bile pkai trase panas sebab kain die tebal..huhu..wat mase skrang x trase nak pkai lg..