April 14, 2011

misi jalan-jalan blog orang

As Salam,

kadang2 aku rase cam aku nie x de talent je nak jadi blogger..selalu sangat putus idea nak update ape dekat blog aku nih..huhu..tapi sekarang aku lebih suka blogwalking dr nak update blog sendiri..n bile ade tbace blog yg best rase macam nak share je macam dekat fb..hehe..tp nak share copy paste boley x? 

kalau copy dekat website yg susah org nak jumpe ok lg..tp copy dekat blog yg femes2 mesti orang dapat detect kan..hehe..sebab tu aku lbey prefer untuk buat link je dekat blog yg aku bace tu..tapi mesti tuan punye blog x sda kan ade link..x pe sebab snanye korang dah contribute info tuk aku share dengan my luvly followers..hehe

ok dah2 la tu mengomel syaz..lecture diri sendiri..tadi ade bace blog nie banyak info tentang keajaiban islam..best sangat blog nie..ade cita pesal kaabah dikaitkan dengan prinsip fizik, khasiat air zam2 n macam2 lagi..sesuai dengan mood malam jumaat(penghulu hari)..hehe..boleh terjah blog nie..


selain blogwalking..aku nie macam senang je follow blog orang..tapi sempat jugak bace latest entry..kalau cam best je blog tu..kasik info best then kemas + kiut, cepat je aku jadi follower blog tu..motif aku satu je..banyak info boleh dpt dr blog2 nie..n setiap blog ade genre masing2..so mempelbagaikan bhn pembacaan..hehe

nak share one of fevret blog yg aku follow..banyak betul info yang die dapat dari seluruh dunia..mane la die curik(ambik) info2 nie kan..title blog die pon billy info..bile bukak dashboard..nampak update dr blog nie..tros bukak blog nie dulu..hehe..korang pon ley la skodeng kejap blog nie bila ada masa free..hehe


ok lah..dah cukup masa aku mengomel sorang-sorang nie..nie pon update lepas aku kekenyangan makan malam hasil masakan dak rumah..n sekarang sume pon dah bersandar sambil tengok cite hantu tv3..mantera anjasmoro..seram woo minggu nie punye episod~

p/s: mula2 kate x de idea nak update blog..last2 tak sedar dah panjang lbau aku taip..hehe

7 comments:

BillyNain said...

hee hee...tenkiu2, en Billy pun da folow sini n msukkan blog awk dlm snarai blog list billy info~

syaz@rozelt said...

same2..blog kamu sgt best..keep it up ya..rase sgt berbesar hati masuk dalam bloglist billy..hehe

ct N honey said...

ada masa mmg kita tak tahu nak tulis apa...bila dah tulis tak sedar dah panjang menjela pula.tq jadi follower saya

azrijohan said...

jgn putus asa...
jemput join:
http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mari-join-bloglist-smile.html

Eza said...

jejalan juge...teruskan berblogging ye ;)

Latest entry:Birthday present from Nuffnang :)

Zharif Alimin said...

TQ :) .

syaz@rozelt said...

eza: ok thanks for ur support..hehe
zharif alimin: same2..