April 28, 2011

gaya makan dgn pasangan

As Salam..

!awas ini entry gedik2 je..boleh skip jika mahu!

hehe..kalau aku makan ngan en.man nie..asyik kena berebut makan je..
makanan yg selalu jadi rebutan antaranye:
--> makan siakap 3 rasa *kalau  makan kunyah sebutir2 nasik alamatnye makan kuah je..gile kesian..hehehe..x de la mcm tu sekali*
--> makan durian sebiji *semalam makan..x sempat nak menikmati die dah masuk ulas yg ke-2..hampeh!!*
--> makan fries dekat Mcd..huhu *bila die longgokkan fries dekat tray..mulakan berebut!!!hehe..die slalu kate aku nie giler kentang..die pon same..haha*
--> n laen2 * makanan yg sedap..haha*
    kalau makan berebut pon sila bersopan santun ye

    p/s: beli Mcd large + ice cream sunday boleh dapat free can glass..hari nie dapat yang kaler kelabu..nak tunggu 19 may nak dapatkan yg kaler pink (i'm juz like an ordinary girl..girl lagi ke??).hehe

    ade jugak orang nak bace sampai habis..tQ2x..hehe~

    3 comments:

    ct_cucubi said...

    kalau mkn dgn ex sy dulu.. semua yg ade dlm pinggan saya nak rase... eeeee... sibuk jer.. :P (tp die yg byr~~~)

    rara pinkmafia said...

    suweeeetttt... i pon nk singgah mcD.nk kumpul gelas tu.

    syaz@rozelt said...

    k.kerol: die sebok tp die yg bayar seharusnya k.kerol order yg lebih sedap + mahal..hehe

    rara pinkmafia: singgah jgn x singgah..hehe..tapi make sure jugak ade prot besar sebab set large + ice cream lg tu..