April 17, 2011

kartun terbaek ntv7~

As Salam,

selamat pagi ahad semua..hehe..pagi nie aku bangun awal siket sebab kejarkan cite kartun best @ntv7 or some people call tv4..hehe..cite kartun ape?? dragonball Z Kai!!! cite kartun sama yg selalu aku tengok time kecik2..



selalu aku fikir2 bila dh bsau nie..bila la tv nie nak tayang cite kartun nie lagi kan..tu la last 2 week bile nampak iklan cite kartun nie dekat tv..cam nak terjojol bijik mate..impak melampau plak..terkezut cite kartun fevret dah muncul kembali..hehe..tp episod kali nie..goku dh kawen ngan cici..n dah ade anak nama gohan..

huhu..tp episod hari nie..goku mati berlawan dengan abg die kaum saiya..abg die nie jahat sebab nak takluki bumi..die ajak goku join tp goku kan baek..goku prefer tuk protect bumi lagi ade la..episod lepas nie macam biase la diorang akan cari kesemua dragon ball tuk hidupkan semula goku..

dah tengok sedutan episod minggu depan, nanti Piccolo akan trained gohan cara2 berlawan sebab nanti ade 2 saaya akan datang ke bumi dlm mase stahun..hehe..tgk xcited smpai kasik sinopsis lg..hehe..

nak tengok kartun nie..ley tunggu next week ye hari ahad kul 10 pagi..erm boleh je nak layan anime dekat tenet tapi tuk sape2 yang malas n x de mase nak donlod mcm saye ley tengok je dekat tb..hehe

p/s: jangan ketinggalan jugak tuk tengok 2 cite kartun best nie hari sabtu..hehe

dan
.
.
.
.
.

p/s/s: dah tue2 tengok cita kartun..usia bukan pada angka! hehe

6 comments:

Merentas Horizon said...

adakah abg goku bernama bezita?

ct N honey said...

kartun dragonball ni mmg best.anak2 sampailah ke ayahnya suka..suami saya mmg beli cdnya buat koleksi...

syaz@rozelt said...

sarah: btol2 nama abg die bezita..tp yg nie la akan dtg dlm mase stahun..yg die lawan nie abg yg lain..hehe

ct N honey: best nye buat koleksi..mesti gle fanatik kan dengan kartun tu..

ct_cucubi said...

sy pon tgk eposid minggu ni td, goku mati sebab die peluk2 kuat2 yg jahat tu.. sy suke jugak shin chan tp x suke doraemon sbb watak nobita yg mls na mengharapkan org lain..tp cerita kiteretsu berlawanan dgn nobita walaupun watak2 dlm tu lebih kurang je.. at least budak tu bijak walapun die ada robot nama kiteretsu..

syaz@rozelt said...

hehe..x sangka k.kerol tgk kartun goku jugak smlm..anak die gohan nnt lg hebat kan..doremon sy suka tengok sebab watak doremon tu..nobita tu mmg kureng siket..tp ade time die jadi rajin jgk..tp tu pon time nak kan sesuatu..hehehe

Eza said...

hahahaha..eza suke tgk katun gak..walau umo dah cecah 26...err..eh bn,21 la baru :p


Tq 4 d comment kat entry ni:Blog Review: My lucky follower no 100 !-takpe lenkali eza wat review lagi keh? ;)

latest entry:Yeayyyy..! Thank You Nuffnang and TGV !