May 19, 2011

rindu nak tulis diary!

As Salam,

lame jugak tak buat entry luahkan perasaan ke, borak pesal nostalgia silam ke dan ape2 je la yang berkenaan ..ntah sekarang didatangi mood nak copy paste je..tp ade jugak edit sket..hehe..

bila dah ada blog nie..rindu plak nak tulis diary macam dulu2..penah dulu after aku abez spm,,kire dah almost 7 tahun!huhu..time tu lepas habez spm teros cari keje part time dekat supermarket fajar dekat taiping..dulu nama supermarket tu 'fajar'..sekarang lepas kena beli dengan syarikat laen sudah tukar la..jadi 'the store'..

boleh kate almost hari2 aku akan tulis diary..tulis pengalaman keje hari-hari..hehe..kisah pasal 1st love yang sadis pon ade..best bila bace balek..nak ketawa pon ada..sedih pon ade..bila balek kampung bosan2 carik diary tu bace balek..

ikotkan hati nak cerita macam-macam dalam blog nie..dari yang personal, lepas geram ke..rase nak cerita semua..tapi takot ade mengaibkan orang disekeliling plak..x pon takot orang meluat nak bace..so aku suka cerita mende yang happy2 je dalam blog nie..

kalau cerita yang sedih2..aku cerita je dekat 'kawan' aku..kalau geram dekat die plak..baru cari notebook..tulis diary elektronik sambil nangis..haha..tapi pastikan line clear..x de org disekeliling..ye la dekat sape lagi aku nak cerita..kawan2 sekeliling pon ade masalah sendiri..malas aku nak serabut kan otak diorang..hehe

uihh dah panjang lebau aku menaip nie..tapi ntah apa je yang aku carutkan..ade ke orang nak bace nie?hoho..point die senanye aku rindu nak tulis diary je..hehehe..

berangan je nak ade diary cute2 macam nie..hehe

6 comments:

rara pinkmafia said...

heheheheh tulis lah balik.rara pon kdg2 geram nk tulis blog gak,but mcm u kata,takut mengaib kan org.so just tulis yg hepy2 je =)

rara kalo bc diari lame pon mst gelak.hehehe malu.

Freaky said...

bayangkan sedang menulis diari ni pasal sesuatu yang sedih, pastu ada orang yang perhati. huhuhu

Lawak mengenai Buta IT

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
btol2..tulis yang hepi2..dapat kasik org gembira jugak..hehe..

diary lame dngn ayat budak2 kte..bile bace mesti gelak punya..hehe

syaz@rozelt said...

@Freaky
huhu..malu sendiri la..klu orang yang perati tu x tegor kita x pe lagi..hehe

miss iKushi... said...

akak pon suke tulis diari ea...same,,same..:D..best kan..tu laa..diari tu da mcm kawan sendiri..:)

syaz@rozelt said...

@miss iKushi...
hehe..dulu je..skarang ade la 2,3x dalam setahun je tulis..