May 26, 2011

Special entry for ALL my dearest followers!

As Salam,

Hampir sepetang aku tunggu siapalah yang sudi untuk jadi follower blog -rozelt- yang ke 100 nie..dan
akhirnya..blog ini ---> 'Terbelog' 
menjadi follower ke-100 blog rozelt!!!! tQ2x!!



header yang simple & menarik!

blog nie tengah hangat buat segmen 'nombor follower cun bersama terbelog'..bunyik macam menarek..so mari ramai2 kita join..hehe..

Tengah bukak file-file lama baru perasan sempat capture follower yang ke 50 jugak..aku ingat sangat follower nie sebab die ade buat 2nd blog, tv series/majalah in your hand..best blog nie sebab tuan blog kasik link untuk kita download free komik, majalah dan macam-macam lagi bahan bacaan yang best.


 last but not least nak review jugak my 1st follower..


beliau tak lain, tak bukan adalah rakan blogger dan jugak ex-coursemate masa study dekat um..hehe..di saat aku blur-blur dengan blogger nie..die datang memfollow..mesti cute jugak kan ade seketul je follower time tu..hehe..nyway thanks mun~

 hmm dah lame jugak aku berblog..dah almost 7 bulan ok! huhu..masa mula-mula berblog, pasal follower2 nie letak tepi sebab masa mula-mula ingat tak serius sangat nak berblog..then lama-lama bile dah letak chat box, then dah pandai blogwalking baru rase semangat nak ada kawan ramai2..hehe

kepada semua follower yang telah follow and sudi untuk follow selepas nie..aku nak ucapkan 
THANK YOU VERY MUCHY!!!..hehe..

p/s: kelam kabut update blog..sebab petang nie nak main badminton dengan dak opis..huhu

7 comments:

mOon jOhari said...

kenapa bukan 99???? alaaaaa..... T_T

ct N honey said...

saya pun dulu suka2 aje ada blog ni,tapi bila ramai pula follow blog, rasa semangat nak jadi blogger....

syaz@rozelt said...

@mOon jOhari
hehe..sebenarnye nak review jugak follower no 99 dengan 101..tp semalam kelam kabut update entry..hhee..nyway all my follower are special! hehe

syaz@rozelt said...

@ct N honey
same la kte..hehe..lepas tu fikir ade ke orang nak follow blog kte yang serba naif nie?..huhu

ct_cucubi said...

congrate! :)

Green Apple said...

bestnya... terbelog berjaya....

syaz@rozelt said...

@ct_cucubi
thanks k.kerol!

@Green Apple
blog fevret awk ye..hehe