May 12, 2011

my 100th post: branch bookshelf

As Salam,

Alhamdulillah..sudah masuk post yang ke 100th!!! (ini yang termasuk unpublished punya)hihi..nak ucapkan terima kaseh kepada semua followers yang sudi follow..tersangat appreciate.. tiada paksaan untuk follow blog sy yang serba naif ini..hihi ..insyaAllah next time nak review follower yang bertuah..

okay untuk entry yang ke 100 nie nak letak gambar "branch bookshelf"
yang sangat, gile UNIK ok!

tengok macam senang nak buat je..pointnye cukup kreatif ke??

macam tinggi je sampai ke nak ambik buku??huhu

membaca dalam suasana yang lebih fun!

p/s: cuba sedaye upaya untuk jadikan blog nie lebih fun and tidak membosankan..luv u all readers!

5 comments:

rara pinkmafia said...

tahniah for 100 post =)

cantik kalau buat rack tu kt ruang tamu kan =)

syaz,rara nk ckp leh,syaz buang la captha kt bawah ni =)

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
thanks rara~ rack nie memang cantik..boleh apply nnt klu dh beli rumah..hehe..dah buang dh captha tu..selamat mengomen~

shandye. said...

congrats. don't stop blogging.

anyways... pernah tgk book rack yg serupa kat satu kafe kat johor. tak ingat nama kafe tu ape...

bentuk mcm dahan pokok gak. kreatif!

syaz@rozelt said...

@syaihan
insyaAllah akan tros berblogging..mesti chanteq kan klu nampak depan mata..hehe

Kendra Bing said...

Discover news, videos and pics you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com . Or submit your blog posts to be part of the whole big collection.