May 19, 2011

mandi coke untuk gelas pink~

As Salam,

hari nie mode terlebih rajin plak nak update blog..hihi..korang alert x hari nie gelas pink @mcd dah keluar!..hehe..even tawu mcd dekat area sentul tu confirm penoh dengan orang ramai time lunch..tp tetap semangat nak pegi demi gelas pink!

hari nie aku klua lambat siket dari biase..ape lagi beratur panjang la dekat mcd tu..beratur sampai dekat meja tempat orang makan..kesian jugak dekat diorang mesti serabut tengok orang beratur..huhu

tengah-tengah beratur..tibe-tibe ade satu meja nie tertumpahkan large coke dekat belakang aku(air tu maseh penoh ok!)..kena la hujung kain dngan kasut buruk yang nak ditukar entah bile..naseb baek pkai baju kurung gelap hari nie..kalau tak habis bertanda "dekat sini ade tumpah coke" plak..hehe

ok nie boleh dikatakan macam entry lepas geram tapi akhirnya bahagia jugak lah..hehe..demi nak dapatkan gelas pink mcd hari nie..sanggup beratur panjang n mandi coke..huhuhu..last2 bila dah dapat gelas tu & kekenyangan..so dah tak marah..hehe..kaen pon dah kering lepas basuh dekat toilet tadi..
kaler die x de la pink sangat macam dalam gambar nie..its like pink kehitaman je~ nyway tetap rase happy~
p/s: uiks sanggup buat entry untuk gelas pink..sejak bile plak suka kaler pink nie??hoho

8 comments:

ct N honey said...

mesti hubby saya makan kat macd hari ni.dia pun kumpulkan gelas ni juga..

program realiti popular dunia kini di Malaysia

7 novel bakal diadaptasikan kepada telefilem

syaz@rozelt said...

@ct N honey
uiks..selalu perempuan2 je suka kumpul2 nie..ke suruh hubby tolong belikan?hehe..

dah jenguk due2 entry..thanks for sharing!

rara pinkmafia said...

rara takde 1 pon.sedaynya =(

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
maseh ade mase lagi rara..next week kaler lime n another week kaler hijau..tp kaler pink la plg tomey..hehe

daddyzkool said...

beli tapi kena kebas ....hehe

syaz@rozelt said...

@daddyzkool
nie mesti awek yg kebas nie..biase la pompuan nie almost gile pink..hehe

Princesseira said...

hehehe.. syaz org pun kumpul gjk...hehehe...
syaz... xyah g beratur panjang kat McD tu.. kitorg delivery jer kat opis... ! opis kumpul gelas nie...hihikhik...semangat dak??!!
hihihi

syaz@rozelt said...

@Princesseira
hehehe..mmg semangat..syaz x kumpul pon..beli yg 1st kelabu dngn yg pink nie je..hehe