May 25, 2011

My Top Commentators

As Salam,

Alhamdulillah...sekarang makin ramai orang melawat blog nie dan ada jugak yang sudi komen serta memberi pendapat..tQ2x berjuta-juta lemon..hehe..jalan-jalan blog orang rasa tertarik plak dengan widget 'top commentators'..so aku decide nak letak jugak widget tu dekat sini.. lepas widget nie calculate tambah, tolak semua..ini lah barisan 9 pengomen tegar blog -rozelt-..thank you very much, guys~


yang pelik siket..even dah buat filter, nama aku (no.3) still jugak appear dalam widget tu..so abaikan and naikkan merentas horizon sebagai pengomen tegar tempat ke-3..hehe..

.................................................................................................

Jom kita terjah 9 pengomen tegar yang bertuah:


p/s: k.kerol nak hadiah ke, sebab jadi 'top commentator' saya?hehe

12 comments:

Freaky said...

emm nanti nak kejar bia jadi no 1 la :P

Mana silap, Mana hebat

rara pinkmafia said...

ala knp rara num 2.nk jd num1. =(

syaz@rozelt said...

@Freaky
hehe..komen la selalu..nnt boleh grab 1st ranking tu,,

nice entry..sgt setuju~

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
x jauh beza pon rara..selalu la jenguk blog syaz tuk jadi 1st..hehe..nyway thanks sudi komen2 dekat sini..

ct_cucubi said...

yea!! suker suker.. x tau nak ape.. nak ape2 yg free,,.. jgn bg penampau free suda.... dulu sy try buh widget tu x menjadi. sedeh..

syaz@rozelt said...

@ct_cucubi
hehe..suke la k.kerol tu..nnt sy fikirkanlah nak kasik hadiah ape..hehe..sy nie pon kurang jadi sebab nama sy pon ade sekali..tp boleh nampak la k.kerol tu yg 1st~

Merentas Horizon said...

sbb da dalam list top komentator kan, tinggal jejak sket. haha

syaz@rozelt said...

@Merentas Horizon
haruslah tinggal jejak sarah..tuk maintainkan kedudukan..hehe

D_08 said...

uiiii hadiah ke??? ..kene le selalu awok lepak sini dengan komen ni...hehehehe.....

syaz@rozelt said...

@D_08
macam mane nak kasik hadiah nie..dalam list pon x masuk lagi..hehe

mOon jOhari said...

hai...mOon dtg mengfOllOw balik...weee~~~~

syaz@rozelt said...

@mOon jOhari
thanks moon johari~ rajen2 la singgah bace entry terbaru syaz nnt..hehe