May 27, 2011

US, Mexican Border

As Salam,

rasenya yang mana US? mane mexican?
Idea tercetus nak letak gambar nie bila tengah hari tadi tengok muvi 'the A team' dengan member2 ofis..hehe..ade satu part tu adegan tembak menembak dekat ruang udara mexico..bila diorang masuk je ruang udara US, helikopter watak antagonis terus kena tembak & meletup..mungkin ade penembak serang hendap dekat sempadan tu..tapi tak tawu la real life sistem pertahanan US macam nie ke tak?..erm

p/s: happy weekend readers!

8 comments:

LYAfrina said...

seberang mcm tu ajer??
blh langkah kaki la masuk ke nagara jiran..

syaz@rozelt said...

@LYAfrina
ada pagar la diantara 2 negara tu..mgkin jugak ade army..hehe

She's Gee said...

cam pakistan & india.. ops?

syaz@rozelt said...

@She's Gee
hehe..tu la..gamba nie boleh jugak tipu.tapi amek dr sumber yg boleh dpercayai..hehe

She's Gee said...

maksud gee sempadan yg dekat tu mcm kt negara india ngan pakistan.. tapi tu mmg gmbar yg betul pon. hehehe... rase ye kalimantan ngan sarawak pon mcm tu gak ke?

syaz@rozelt said...

mungkin jugak gee..hehe..tapikan mesti x banyak beza sarawak dengan kalimantan tu..x macam us dgn mexican nie jauh beza dari segi pembangunan..hehe

rara pinkmafia said...

wahhhh sgt kreative,tapi nk tebuk lubang tu 1 hal pulakkan.hehehe

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
rara salah komen dekat entry laen nie..hehe..syaz punya interface blog mengelirukan ke?

nyway syaz pon fikir mende yg sama..susah2 je nak tebuk lubang kan?hehe